warpie Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 ... και εχει μαμηθει στη βροχη... >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Στο Μάντσεστερ είσαι; Και πού να δεις στο Γκλάστονμπερι τι έριξε... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 ναι ασε μου τα λεγε ενας φιλος. ειδικα την πεμπτη το βραδυ ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Δεν είμαι εκεί αλλά τα μαθαίνω... όλες τις μέρες αυτές, και χτες και προχτές. Καλή διασκέδαση και μην ξενερώνεις! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 ενταξει, εβγαλε ηλιο τωρα ;D . για να δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 φωτος,βιντεος,πλέιλιστ,μπλουζάκι,τατουάζ,τρίχες από το σβέρκο τους,γαστρικό υγρό και μπίχλα απο ταστιέρα να μου φερεις! Να μπεις από τη Θύρα 4 https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Kαταραμένη δουλειά, εγώ θα πήγαινα να τους δω στο Rock Werchter αλλά δεν μπορώ. Αλλά δεν αγχώνομαι, το συναυλιακό πρόγραμμά μου φέτος είναι υπέρ του δεόντος ικανοποιητικό... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 λοιπον για οποιον ενδιαφερετε, νομιζω ηταν 'ετσι κ ετσι' το λαιβ. Το περιμενα πολυ καλυτερο... ::) δε ξερω, μπορει να ειμαι κ γω που το ειδα ετσι αλλα κ η κοπελα μου την ιδια γνωμη εχει.. α! και ο ηχος.... καλος.... :-X οχι οτι περασα ασχημα δλδ... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 α ναι! και ο καιρος... δε μπορουσε να ειναι καλυτερος... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Eγώ τους είδα στο Λονδίνο στις 24, είχαν τρελά κέφια και τα σπάσανε όλα. Φάγαμε όμως λίγο ξύλο και γενικά ποδοπάτημα από τις 50.000+ κόσμο που είχε σε συνδυασμό με το κακό organize του χώρου. Ευτυχώς όμως δεν έβρεχε αν και ψιχάλισε λίγο. http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση