trigga Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Να πώ ένα ανέκδοτο?Λοιπόν:Ο longshadow δεν ξέρει να παίζει την τύφλα του.Η κουτσή μαρία την γειτονιάς παίζει πιο καλά κ έχει κ βάι-βάι σόλο γιατί έσπασε το πόδι κ πονάει.(ρίμα φούλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Αν και υπερβάλετε!! (ειδικά ο φίλτατος spy.... :-[) Όσο για τα "μεταλάδικα περάσματα" για να τα παίξω πρέπει.. > Να τα έχω ακούσει αρκετά (πράγμα που δεν συνέβει ποτέ...το "μεταλ" που άκουσα πιτσιρικάς ήταν μπάντες στο στυλ των AC/DC και των Thin Lizzy όπου τα solos δεν είχαν και πολύ σχέση με αυτό που ακολούθησε απο τα mid-eighties και μετά..) > Να μπορώ να τα παίξω (ούτε αυτό είναι εφικτό...) > Να θέλω να τα παίξω (ούτε αυτό συμβαίνει..) οτι και να λες να ξερεις πως εχεις το σεβασμο παικτικα και (το σημαντικοτερο) σαν ατομο ,απο πολλους εδω μεσα και φυσικα πρωτα πρωτα απο μενα. :) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Όσο για τα "μεταλάδικα περάσματα" για να τα παίξω πρέπει.. > Να θέλω να τα παίξω (ούτε αυτό συμβαίνει..) Θέλω να διευκρινήσω σχετικά με αυτό που είπα ότι αν ακούσω έναν παίχτη που παίζει αυτά τα περάσματα δεν σημαίνει ότι αυτομάτως δεν θα μου αρέσει κιόλας...Άλλο το ένα ,άλλο το άλλο... ;) Κώστα τα αισθήματα είναι αμοιβαία!!... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 δεν μπηκα στον κοπο να σχολιασω γτ ακριβως το παιξιμο ειναι τοσο προ που δεν υπαρχει κατι να σχολιασεις. :) τρομερος κιθαριστας ο κος longshadow. Είναι σαν να μου λες ότι εγώ κι ο Blue μπορούμε να παίξουμε Manowar. αυτο ειναι σποντα για να ανεβασω κλιπ παιζοντας manowar (με την SG μου) ή φωτογραφια απο το γυψο που ειχα στην 1η Γυμνασιου οπου ειχα γραψει το λογκο τους με χρυσο μαρκαδορο? https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 αυτο ειναι σποντα για να ανεβασω κλιπ παιζοντας manowar ή φωτογραφια απο το γυψο που ειχα στην 1η Γυμνασιου οπου ειχα γραψει το λογκο τους με χρυσο μαρκαδορο? Με προκαλείς; Δέχομαι μηδενισμό του karma μου αν παρουσιάσεις αποδείξεις. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 εαν καποιος μου εβαζε αυτο το κοματι κ μου ελεγε ξες ειναι ενας μεγαλος κιθαριστας απο τας Αμερικας κ διδασκει σε ενα απο τα μεγαλυτερα μουσικα πανεπιστιμια θα τον πιστευα κατευθιαν! αυτο που ζηλευω πραγματικα σε σενα ειναι οτι παιζεις οτι ακριβως χρειαζεται κ δεν φλυαρεις ποτε! ελπιζω καποτε να το καταφερω κ εγω αυτο...... :P A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 εαν καποιος μου εβαζε αυτο το κοματι κ μου ελεγε ξες ειναι ενας μεγαλος κιθαριστας απο τας Αμερικας κ διδασκει σε ενα απο τα μεγαλυτερα μουσικα πανεπιστιμια θα τον πιστευα κατευθιαν! αυτο που ζηλευω πραγματικα σε σενα ειναι οτι παιζεις οτι ακριβως χρειαζεται κ δεν φλυαρεις ποτε! ελπιζω καποτε να το καταφερω κ εγω αυτο...... :P Αρχηγέ μου ελπίζω να γέμισες τις μπαταρίες σου με τις διακοπούλες!.. ;) Όταν λες μεγάλος εννοείς ότι έφτασα σχεδόν στα σαράντα μου χρόνια έτσι?? Καλά το κατάλαβα.... ;D ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Αρχηγέ μου ελπίζω να γέμισες τις μπαταρίες σου με τις διακοπούλες!.. ;) Όταν λες μεγάλος εννοείς ότι έφτασα σχεδόν στα σαράντα μου χρόνια έτσι?? Καλά το κατάλαβα.... ;D ;) τις γεμισα αλλα με αρεσε η διαδικασια κ θα ξαναπαω αλλες δεκα μερες! :P (τροχοσπιτο εχουμε γιατι να καθετε τσαμα μονο του κ να στεναχωριετε) την ηλικια σου δεν την ξερω οποτε μιλαω για τις ικανοτιτες σου! για αυτο ασε τα σαπια! χαχαχαχα A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση