marooned Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Παιδιά ευχαριστώ.. ;)...Sorry που άργησα λίγο να απαντήσω αλλά χάζευα την Ασίκη στο διπλανό θέμα!.. :D Μου φαινεται long οτι θυμηθηκες παλιες ιστοριες και εσταξες τα μελια στην κιθαρα ;) Πολυ συναισθημα ρε παιδακι μου . Μπραβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Πολυ καλος Longshadow!Πραγματικα πολύ καλος! Το συγκεκριμενο σολο του Kotzen το εχεις? Παιζει απιστευτα και βλεπεις πως με μια πεντατονικη μερικες χρωματικες και αρκετα arpeggio ακουγεται terma fusion! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Ευχαριστώ πολύ "ατμοσφαιρικέ" marooned αλλά το σολάκι το έγραψα πριν δω την Ασίκη... ;D ;D Αν είχε συμβεί το αντίθετο θα έγραφα με ήχο vartanis!... ;D ;D Πολυ καλος Longshadow!Πραγματικα πολύ καλος! Το συγκεκριμενο σολο του Kotzen το εχεις? Παιζει απιστευτα και βλεπεις πως με μια πεντατονικη μερικες χρωματικες και αρκετα arpeggio ακουγεται terma fusion! Thanks makis... ;) Το συγκεκριμένο backing track είναι απο κομμάτι του Kotzen?? Στο site που το βρήκα αναφέρεται απλώς σαν "jamtrack"... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Οχι ειναι ενα κομματι που γραφτηκε απο το guitar techniques σε καποιο τευχος και επαιξε το σολο o Kotzen,στο περιοδικο ειχε το backing το σολο καθως και ταμπλατουρα.Εαν θες στειλε πμ το μαιλ σου να στο στειλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 OK THANKS.... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Αν είχε συμβεί το αντίθετο θα έγραφα με ήχο vartanis!... Πολλοι το παλεψανε,αλλα μεινανε μονο στα λογια. Αλλα δεν ειναι μονο ο ηχος,αλλα το οτι ειμαι και ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ,πως να το κρυψωμεν αλλωστε.(χα χα χα χα χα χα χα ) Και να πω και εγω κατι, ολα τα λεφτα ειναι στο μπασο. ;) ;) ;) ;) ;) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Και να πω και εγω κατι, ολα τα λεφτα ειναι στο μπασο. ;) ;) ;) ;) ;) Thanks ,εγώ το έπαιξα κι αυτό!! ::) ::) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 πσιέφτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Ωραίος... τώρα να σου πω "keep it up" δεν έχει νόημα γιατί το... κρατάς ψηλά!! (ούτε βιάγκρα δεν κάνει τόσο καλή δουλειά) ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Να με τί έπαιξα.. Όσο για τα υπόλοιπα μηχανήματα.. Ένα απλό boss sd-1 modified απο τον συνφορουμίτη και φίλο @liakos.. και ενα v-amp pro (είχαμε αναφερθεί πρόσφατα σε αυτό Κώστα... http://www.noiz.gr/index.php?topic=159335.10 ) Το delay δεν είναι vst αλλά το carl martin red repeat (φθηνό-made in china) και το βάθος είναι το Timeworks reverb X (vst)... No compression, no limiter... NEW vst instrument Asiki ..its making an organ confusion :D www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση