newmind Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 FENDER SQUIER STD TELE RW WS Fender Squier STD Tele RW WS - agathis body, 'C' shaped maple neck, rosewood fretboard, 22x medium jumbo frets, 2x single coil pickups, 25.5" (648mm) scale, 1.650" (42mm) nut width, 6-saddle strings-thru-body bridge, chrome hardware, standard die-cast tuners. Colour: Walnut Satin. info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
newmind Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Ο καιρος γαρ εγγυς (Λιακοπουλος) βοηθεια μας. Ριχτε τη γνωμη σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 προτινω την στανταρτ φιλε μου fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Εγώ απο τις δύο θα προτιμούσα την affinity λόγω του alder σώματος (αποτελούμενου βέβαια απο αρκετά φαντάζομαι κομμάτια) και της maple ταστιέρας... Για να πώ την αλήθεια όμως καμμιά απο τις δύο... :-\ θα προτιμούσα να κάνω λίγη υπομονή (αν δεν είχα παραπάνω cash διαθέσιμο την παρούσα στιγμή) ώστε να πάρω μια μεξικάνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
newmind Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Φιλοι μετραω τα ευρα με το σταγονομετρο. Αφησα πισω λαμπατους ενισχ και λεω να παρω πρωτα το οργανο. Για την affinity διαβασα ολα τα θεματα στο site, ταιριαζε και στην τσεπη μου, αλλα η ομορφια της στντρτ με σκλαβωσε. Εινει 50 ευ παραπανω στην τιμη, αντεχω. Το agathis τι ειναι; Το rosewood μ'αρεσει, παντα με τετοιο επαιζα. Με την ευκαιρια να σας ρωτησω και για καθαριοτητα μπρατσων και λαδωμα (οχι στιλ ζιμενς). Γεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Με την ευκαιρια να σας ρωτησω και για καθαριοτητα μπρατσων και λαδωμα (οχι στιλ ζιμενς). Γεια. Αν τελικά επιλέξεις rosewood ταστιέρα διάλεξε ένα απο αυτά... http://www.thomann.de/gr/gibson_ailc965_fretboard_cleaner.htm http://www.thomann.de/gr/dunlop_lemon_oil.htm Δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιείς πάνω απο 3 φορές το χρόνο οπότε θα σου κρατήσει πολύ... Αν πάλι επιλέξεις maple, ένα απλό γυαλιστικό κιθάρας είναι αυτό που χρειάζεσαι.. (με το οποίο θα γυαλίζεις και το σώμα της κιθάρας σου) http://www.thomann.de/gr/dunlop_formula_65.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
newmind Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Να 'σαι καλα Μακρυισκιε. Προφητευσες την στανταρτ μεσω των καθαριστικων. Ευχαριστω για την αποψη kabamaru. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 επειδη ειχα μια squier και εχω δοκιμασει καναδυο affinity απο μαθητες μου, θα σου προτεινα την squier. οι affinity που ειδα παραειχαν προβληματα ενω η squier με ενα καλο setup θα ειναι μια χαρα.. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
newmind Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 επειδη ειχα μια squier και εχω δοκιμασει καναδυο affinity απο μαθητες μου, θα σου προτεινα την squier. οι affinity που ειδα παραειχαν προβληματα ενω η squier με ενα καλο setup θα ειναι μια χαρα.. Αρα η στανταρτ ειναι πιο αξιοπιστη και πιο καλο κιθαρονι. Φιλε Αlter αυτη θα γινη δικια μου. Ειναι ομορφη, ειναι καλη, ειναι φτηνη. Ταιριαζει με την υπογραφη μου. ;) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 θα συνφωνησω εν μερη με το φιλο ΑLTER αλλα αν μπορεις να παιξεις τις κιθαρες υπαρχει διαφορα απο κιθαρα σε κιθαρα μερικες ειναι διαμαντια. επισης αν εχεις χρονο και ορεξη κανε μια βολτα και ψαξε για καμια ξεχασμενη stock korea squier ;) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση