KID Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Εκει λοιπον που σκεφτομουν να αναβαθμσω το πιατινια μου(paiste 402 discontinued), βρισκομαι με ενα σετ 14 hi-hats, 16 crash, 22 ride zildjian avedis. Δωρο απο ενα φιλο που του τα ειχε δωσει πριν πολλα χρονια ενας ελληνας ντραμερ γνωστου τραγουδιστη ελληνικης πιστας. -Ρε τα θες?Ειναι παρατημενα και σκουριαζουν στην αποθηκη μου. Τα πηρα(σιγα μην τα αφηνα 8), και μου φυγαν τα χερια παλι στο τριψιμο. Σαν ηχος ειναι σιγουρα ποιο καλα και ποιο ζεστα απο τα ηδη υπαρχοντα. Με εχει φαει η περιεργεια του ποτε ειναι, αν ειναι καποιο συγκεκριμενο μοντελο, και ποια ειναι η αξια τους οποια και να ειναι. να μια κοντινη φωτο βιρα κι'εχει ο Θεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Με γειά τα καινούρια παιτίνια! Λογικα είναι της σειράς Avedis A(όχι Α custom αλλά η απλή σειρά).Καλόπαιχτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση