Προς το περιεχόμενο

πουλαω εισητηριο ΜΑΝΤΟΝΑ

ex-synthakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...η ΜΑΝΤΟΝΑ παντως, θα ειναι πολυ ανετη...γιατι θα πινει νερακι απ'τη ΚΑΒΑΛΑ, ...και θα κατσει σε KΚΑ... ( Καπακι  Καμπινε  Αχεστο)...

®

synthakias

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 99
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Η Μαντονα πρεπει να πηγαινει σε ολες τις συναυλιες του Πρινς για να του κανει ποδολουτρα μετα .... και πολυ της ειναι...

Από 'δω το πας, από 'κει το φέρνεις... πάλι στα πόδια κατέληξες...

Εγώ πιστεύω ότι η Μαντόνα είναι κατάλληλη για να καθαρίζει τους δίσκους από το σάμαλι που ως γνωστόν πωλείται στις συναυλίες του Prince.

Άλλοι όμως λένε ότι θα ήταν ακόμη πιο κατάλληλη στο να σκουπίζει τα πόδια της κυρίας που πλένει τους δίσκους από το σάμαλι  που ως γνωστόν πωλείται στις συναυλίες του Prince.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να την έχουν να πλένει τις σκάλες που πατάει ο γυιος της κυρίας που πλένει τους δίσκους από το σάμαλι  που ως γνωστόν πωλείται στις συναυλίες του Prince.

:)

Mea Culpa

...η ΜΑΝΤΟΝΑ παντως, θα ειναι πολυ ανετη...γιατι θα πινει νερακι απ'τη ΚΑΒΑΛΑ, ...και θα κατσει σε KΚΑ... ( Καπακι  Καμπινε  Αχεστο)...

®

synthakias

Γιατί εσύ κάθεσαι σε ΚΚΧ??.... :o

Γιατί εσύ κάθεσαι σε ΚΚΧ??....

οχι φιλε μου, δεν καταλαβες...η ΜΑΝΤΟΝΑ καθεται μονο σε ΚΚΣ...( Καπακι  Καμπινε Σφραγισμενο)...το φανταζεσαι να κολλησει κανα ελληνικο κωλοβακτηριδιο το μου** της ΜΑΝΤΟΝΑ?  ... τελειωσαμε σα χωρα...

®

synthakias 

θα το ηθελα πολυ αλλα εχω κανονησει με Βαρτανη Φιρμακη και Superfunk για παραλιακη.

ΥΓ.Ας στειλει καποιος την ακολουθη ταινια ' Η φανελα με το Νο9' στη κυρια ωπα  ::) καλα τα λετε.  :)

www.myspace.com/costaexarhos

παντως απο ....ΠΩΛΗΣΕΙΣ εισητηριων  ,σαμαλι,ξε-σαμαλι ...καλουτσικα τα παει η γιαγια...

http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=12740

;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

παντως απο ....ΠΩΛΗΣΕΙΣ εισητηριων  ,σαμαλι,ξε-σαμαλι ...καλουτσικα τα παει η γιαγια...

http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=12740

;D

Εντάξει... έκανα λάθος (στη μία από τις τέσσερις προβλέψεις). Four to go, then !! :) :)

Mea Culpa

• 1 μήνα αργότερα...

Δεν αντέχω να μη το πω....

Μετά τις πρώτες εικόνες που ήρθαν από την περιοδεία που θα δείτε και στην Αθήνα... εφράζω τα θερμά μου ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ σε όποιον πήρε εισιτήριο...

Μιλάμε για μεγάλη καφρίλα...

:) :) :)

Mea Culpa

γιατι το λες αυτο ? αφου περπατουσε στα τεσσερα για αρκετη ωρα. νομιζω οτι καποιος με αυτα τα λεφτα, στα στριπτιτζαδικα της συγγρου το πολυ πολυ "κερασει" δυο ποτα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου