menelaos Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Καλά εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί χτυπιόμαστε πάντως. Γίνεται το προφανές (μια μεγάλη συναυλία) και καθόμαστε και κάνουμε κάτι περίεργες αναλύσεις. Δεν το κατανοώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Μενέλαε αυτά παθαίνει όποιος δεν έρχεται στις Μπυροποσίες, ασχολείται με τη Μαντόνα, το Χατζηγιάννη, του Βροχοπούλου... ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Καλά εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί χτυπιόμαστε πάντως. Γίνεται το προφανές (μια μεγάλη συναυλία) και καθόμαστε και κάνουμε κάτι περίεργες αναλύσεις. Δεν το κατανοώ. Εσύ νοσταλγείς τα 60ς ;;; :): ): ):) Τι να γίνει, στη δεκαετία που ζούμε είναι ακριβώς η ικανότητα για "περίεργες αναλύσεις" που μας διαφοροποιεί από τον όχλο των άβουλων τηλεθεατών. Θα έπρεπε να το απολαμβάνεις. Άσε που έχει και μία άλλη διάσταση - καλύτερα να τις κάνεις τις "αναλύσεις" πριν, παρά μετά το όποιο event - δες όλους αυτούς που μιλάνε μέρα-νυχτα για το Euro... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Είναι αλήθεια πάντως ότι και ο Superfunk έχει δίκηο από την (ψυχραιμότερη) σκοπιά που το κοιτάζει. Απλά νομίζω (και ελπίζω να μην σφάλω) ότι το κοινό εδώ στο noiz δεν πολυμασάει από pop icons. κοιτα εξαρταται.. ας πουμε "μασαω" στη περιπτωση του Andy Warhol (ακομα προσπαθω να καταλαβω τι καλλιτεχνικες ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ειχε.... ;D) ,στην περιπτωση της Monroe (την παω με χιλια και ας ειναι χαλαρα μια απο τις χειροτερες ηθοποιους ever),στην περιπτωση της "δικης" μας Αλικης (επισης αταλαντη αλλα οπως και να το κανουμε σιγουρα η μοναδικη ελληνιδα "σταρ") ,αλλα και στην περιπτωση της Μαντονα(ς) που σιγουρα ειναι καρα-σταρ. το "σταριλικι" δεν εχει σχεση με το ταλεντο ειναι καθαρα θεμα "αυρας" & προσωπικοτητας (σε συνδιασμο παντα με την ΕΜΦΑΝΙΣΗ του καθε ανθρωπου) και βγαινει "μεσα" απο τον ανθρωπο,βεβαια και καποιοι ΥΠΕΡΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ το εχουν σε τρελλο βαθμο (π.χ.ο Nick Cave,ο Presley,o Jagger,ο Καζαντζιδης ) & καποιοι οχι (π.χ.οι Pink Floyd,ο Dylan,ο Phil Collins) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ να ξεχνάς την Έφη (π)Σαρρή; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuZZed Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Παντως λογω οτι δουλευω πολυ κοντα στη Πανεπιστημιου, κ ημουν μαρτυρας της ουρας που ειχε τη παρασκευη γυρω στις 11:00, μεχρι να καταλαβω το λογω νομιζα οτι κυρηχθηκε επιστρατευση κ οτι μοιραζαν οπλα... ;D αδελφες κ παλικαρια γινανε μαλλια κουβαρια :P Παρεπιπτωντος διχως ιχνος συμπαθειας αλλα κ ουτε αντιπαθειας στην εν λογω κυρια η ουρα ηταν πραγματικα τεραστια :P εως κ τρομαχτικη!!!!! αι σιχτιρ ανατριχιασα..... ;D ;D :D :D Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnnyk Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 το δισκογραφικό υλικό της είναι ότι πιο άνισο έχω συναντήσει στη ζωή μου - όχι τυχαία, διότι δεν υπάρχει καλλιτεχνική πρόθεση πίσω από όλα αυτά, αλλά (όπως είπα) μόνο δίψα για χρήμα και φήμη. Όταν έμπεκε με κανά παραγωγό της προκοπής, έκανε και ένα καλό δίσκο (Ray Of Light), όταν έμπλεκε με καθυστερημένους έκανε μπούρδα δίσκο (όλοι σχεδόν οι υπόλοιποι, περιλαμβανομένου - ωχ - του τελευταίου της). +1908 ;D (πάντως κάτι "live to tell", "la isla bonita" και μερικά άλλα low profile 80s κομάτια ακούγονται πολύ ευχάριστα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 το καλυτερο κομματι που της εχουν γραψει ποτε ειναι το frozen . ασχετο αλλα ηθελα να πω κι εγω κατι. Α, επισης αν ερθει ο michael jackson ή ο prince ή και οι δυο θα παω τρεχοντας. επισης ασχετο... http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 το καλυτερο κομματι που της εχουν γραψει ποτε ειναι το frozen . +628000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 το καλυτερο κομματι που της εχουν γραψει ποτε ειναι το frozen . ασχετο αλλα ηθελα να πω κι εγω κατι. Α, επισης αν ερθει ο michael jackson ή ο prince ή και οι δυο θα παω τρεχοντας. επισης ασχετο... Θεωρω οτι η αποψη που εχουν πολλοι οτι η Μαντονα πρεπει να πηγαινει στις συναυλιες του Πρινς για να του κανει ποδολουτρα ειναι ισως υπερβολικη. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση