pascal Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Λίγο offtopic: Όποιος έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά για ενισχυτή και τα 15,20,30 watt του τον κάνουν απαγορευτικό για το σπίτι, ας ρίξει μια ματιά στους attenuators του Weber. 100 ευρώ στοιχίζουν πάνω-κάτω και προσωπικά δεν είδα καμία αλλοίωση του ήχου του ενισχυτή (Koch Studiotone), σε moderate settings (volume του attenuator στο μισό περίπου). http://www.tedweber.com/atten.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 μπραβο pascal ωραιος ο tweed! εχω παρει και tweed επιπλα για το σπιτι οτι πρεπει :D :D www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 (ποιος tweed; ;D ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 https://taweber.powweb.com/weber/ptap.htm power tap :) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Ωπα! Εγώ το πιο φθηνό και ταπεινό minimass έχω: https://taweber.powweb.com/weber/minimass.htm Για λέγε για το tweed, για λέγε... Πάντως διαφορά στον τρόπο λειτουργίας του σε σχέση με το minimass δεν βλέπω, εκτός κι' αν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 φαινεται καλος ο tweed δεν τον εχω αλλα ισως κατι γινει :) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Aν κανονίσεις καμιά παραγγελιά, ειδοποίησέ με (Εκτός κι' αν τον έχεις βρει σε λογική τιμή στο Ελλάντα, οπότε και πάλι let me know :P) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Aν κανονίσεις καμιά παραγγελιά, ειδοποίησέ με (Εκτός κι' αν τον έχεις βρει σε λογική τιμή στο Ελλάντα, οπότε και πάλι let me know :P) ελλαδα δεν ξερω αν υπαρχει.. αν τον παραγγειλω θα σου πω αν ειδα καλα εχει 220$ ::) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Christos. Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 ψυχίατρε απο πιο σημείο αρχίζει και βρωμίζει ο blackheart? Kι αν δεν βαριέσαι ανέβασε μια φώτο να δουμε πως φαινεται η κεφαλή μαζι με την καμπίνα Δεν μπορω να πω ακομα γιατι δεν εχω προλαβει ν'ασχοληθω οσο θα'πρεπε με το καινουργιο μου κεφαλακι,αλλα μεχρι το 5 volume και διακοπτη στα 5 watt ειναι καθαρος.Οταν το κοιταξω θα σου πω ;) Οσον αφορα την εμφανιση οριστε καποια δειγματα : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 psihiatre, να σε ενημερωσω οτι ειναι ενα παιδι ο jam που φτιαχνει κατι πεταλακια...τσεκαρε τα , μπορει να σου αρεσουν :P :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση