STAMAYOSHI Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2008 Γεια σε ολους ! :) θα αγορασω φθηνα ενα NEUMANN U 87 απο εναν φιλο και θελω να μου προτεινετε προενισχυτες που θα αποδωσουν τον ηχο του. θα ειναι πολυ ασχημο να παρω ενα τετοιο μικ και να με απογοητευσει ο ηχος του λογω προενισχυσης. φωτιστε με παρακαλω το 'χω αναγκη ! ευχαριστω ! Eric Laptop με RME Multiface!!! Θα δουλεψει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2008 Γεια σε ολους ! :) θα αγορασω φθηνα ενα NEUMANN U 87 απο εναν φιλο και θελω να μου προτεινετε προενισχυτες που θα αποδωσουν τον ηχο του. θα ειναι πολυ ασχημο να παρω ενα τετοιο μικ και να με απογοητευσει ο ηχος του λογω προενισχυσης. φωτιστε με παρακαλω το 'χω αναγκη ! ευχαριστω ! 1. Manley TNT (TNT = Tubes No Tubes, είτε για vintage ήχο, είτε για διαυγή) 2. Crane Song Flamingo (πολύ διαυγές με επιλεκτικό χρωμάτισμα) 3. AMS-Neve 1973/1081 (Vintage με ΧΡΩΜΑ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Εξαρταται απο το budget σου. Στους προενισχυτες μικροφωνου ως γνωστων the sky is the limit. Προσωπικα ειμαι Manley lover. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Aν μας πεις και τι χρήματα διαθέτεις.. http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Φίλε STAMAYOSHI, θα ήθελα πολύ κι εγώ να έχω ένα φίλο σαν τον δικό σου!! ;D ;D Φιλικά ;) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theonik Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Aν μας πεις και τι χρήματα διαθέτεις.. +1 Στάθη αν δε μας πεις χρήμα δε θα υπάρξει ανάλογα ορθή απάντηση... ;) Σίγουρα sky is the limit αλλά ίσως στην περίπτωσή σου (όπως όλων) money is the limit ... ;D Επίσης στη λίστα βάζω και τους Millenia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philippos Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Φίλε μου, γι αυτό το μικρόφωνο θα πρότεινα ΜΟΝΟ τους προενισχυτές μιας ΠΟΛΥ καλής κάρτας......Δε φοράνε έξτρα αεροτομές στη φεράρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Φίλε μου, γι αυτό το μικρώφωνο θα πρότεινα ΜΟΝΟ τους προενισχυτές μιας ΠΟΛΥ καλής κάρτας......Δε φοράνε έξτρα αεροτομές στη φεράρι... !!!!!!!!;;;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ziggy440 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 εκτός βέβαια από τα προαναφερθέντα ,θα πρότεινα να ακούσεις και τα: -millennia media HV-3b -grace designs 201 και τα δύο προτείνονται ανεπιφύλακτα αν θέλεις transparent και ΜΕΓΑΛΟ ήχο. www.onlinerecording.org forever changes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ziggy440 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Α.... και με γειά το μικρόφωνο :) www.onlinerecording.org forever changes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση