odis13 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 χαχαχα τον ρωτισα εαν ειναι αγορι κ μου ειπε οτι ειναι κοπελα κ ρωταω εαν εχει μεγαλα βυζια κ τι μου λεει? "my download size is about 2MB" δλδ σε τι νουμερο σουτιεν μεταφραζεται? :P Eγώ τον ρώτησα να είναι μαύρος και μου είπε '' Οχι είμαι διάφανος.Τα software δεν έχουν χρώμα'' ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Λοιπόν, βρήκα την απάντηση στην ερώτηση "Πως γίνεται να ξέρει τα πάντα ο Peter?"... Εϊναι Σαλονικιός !!!!!! (6-0, λαμώ τη τρέλα μου.... ) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Wow! βόρειος είσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Wow! βόρειος είσαι? Όχι, αθηναίος είμαι. Γιατί; :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Mπορεί να έχει τελειώσει την Πάντειο ;D one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Λοιπόν, βρήκα την απάντηση στην ερώτηση "Πως γίνεται να ξέρει τα πάντα ο Peter?"... Εϊναι Σαλονικιός !!!!!! (6-0, λαμώ τη τρέλα μου.... ) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! :D :D :D :D :D :D :D Δεν υπάρχεις ρε άνθρωπε, απλά δεν υπάρχεις... ;D Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 εγω στην πρωτη μου ερωτηση του λεω να μου πει τι ωρα ειναι και αυτος μου λεει Peter answers: Your questions are getting better, keep going. στανταρ σαλονικιος που πινει φραπε και σκεφτεται τα δικα του και κανει πως με ακουει ειναι :):):) http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 http://www.titane.ca/concordia/dfar251/igod/main.html Ιδού ο παντοδύναμος γνώστης...Προσέξτε...ξέρει και από κακές λέξεις! :P :P :P :P Τον νίκησα τον αλήτη. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Τον νίκησα τον αλήτη. Άξιος! ;D ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Τον εσκισες.... Παντως και αυτος καλά τα πηγε.... ;D Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση