trigga Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2008 Σας ευχαριστω (σνιφ),σας ευχαριστω (σνιφ) εσεις με κανανατε αυτο που ειμαι!! ;D ;D ;D ;D ;D Θα ηθελα να αφιερωσω τον τελευταιο μου ΧΡΥΣΟ δισκο (αυτον που βγαζω στην εκκλησια της Κυριακες ;D ;D) σε ολους τους θαυμαστες μου (δηλ. στον Playloud) :) :) Βγάλε κ στον αη πετράν δίσκο κ 8α σου πει για το ωδείο το καλο, όπως λέμε "η παπαρήγα η καλή", να μάθεις τπτ γιατι οταν παίζεις την επιτυχία "θα σε ξεπεράσω οταν γεράσω" μου ακούγεσαι λίγο Out στο σόλο κ φαίνεται οτι δεν το κάνεις επίτηδες.Δες λίγο κ το μαλλί να βάζεις λιγότερο ζελέ γιατί.....γυαλίζει :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Είσαι τζαζ; Απόδειξη! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 ρε αθηναίοι πάρτε ρε καμια βιταμίνη -σου...θα ψοφήσετε ρε!!ΜΠΑΟΚ κι ας μη γαμήσω ποτέ ρε!!!! Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 ;D ;D ;D (πτυχιο) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση