warrel Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 θα πρότεινα λυπών στους κιθαριστές να δούμε ποιος βγάζει καλλίτερα το σόλο που θα επιλέγουμε κάθε φορά θα προτεινα ως 1 σολο το paranoid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 θα πρότεινα λυπών Συμφωνώ με το λυπών (=με λύπη) Το βραβείο τί θα είναι? Κάρμα? Χουρμάδες? Παστέλι? Ζεστό σαλεπάκι? Air Condition Converter Home Edition SP3? http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 α) Τι εννοείς "καλύτερα"; β) Τι εννοείς "λυπών"*; (σόρυ δεν κρατήθηκα) LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warrel Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Και πως θα γίνει αυτό; Πως θα ορίσουμε ποιοί θα είναι οι κριτές; Πως θα τους εκλέξουμε; Μήπως εννοείς "κρητές"; Εγώ δηλαδή που είμαι στερεοελλαδίτης στο κατούρι πηγάδισα; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warrel Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 ΚΙΤΑ ΚΡΙΤΕΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (ΑΛΛΑ ΟΠΙΟΣ ΜΠΕΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Warrel όταν περάσεις λίγο περισσότερο καιρό εδω μέσα και σταματήσεις να φωνάζεις, θα καταλάβεις ότι δεν είναι εδώ κατάλληλο μέρος να κανουμε διαγωνισμό ποιος θα παπαγαλίσει καλύτερα ένα σόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Οκ, οκ, κατάλαβα, μην φωναζεις ντε, είμαι και ευαίσθητος. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warrel Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 ΟΚ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Tότε γιατί να γίνει διαγωνισμός αφού? Εγώ είμαι κρητικός και θα έχω την κρητική επιτροπή με το μέρος μου και προφανώς θα κερδίσω. Πέρα απο την πλάκα δεν νομίζω να είναι εφικτό κάτι τέτοιο και το κυριότερο δεν βλέπω λόγο να γίνει. Φτάνει που τσακωνόμαστε γενικώς. Ας μην αρχίσουν και κόντρες για το πόσα εκατοστά μουσικός είναι ο καθένας. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση