Alexeys Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Για τσεκαρετε: http://www.gpanagopoulos.com/eshop/index.php?target=products&mode=search&type=extended&match=all&pname=Y&q=vla&x=0&y=0 όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maze Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 αυτο ειναι διαφημηση η 8ελεις να μας πεις και κατι αλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 θέλεινα πει ότι ήρθαν, αν και καλύτερα να το κόλλαγε στο thread με τα tascam που έχει γίνει ψιλοντόρος "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 και γιατι ειναι διαφημιση??οταν βαζουνε link απο Thomann τι διαφορα εχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Τα 'χει ετοιμοπαράδοτα δηλαδή, το τσέκαρες? http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 BTW, το link δεν λειτουργεί... ::) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Σε εμένα μια χαρά λειτούργησε alchemist "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexeys Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 αυτο ειναι διαφημηση η 8ελεις να μας πεις και κατι αλο? οχι φιλε μου,δεν κανω διαφημιση.Δεν εχω καμια σχεση με το καταστημα αλλα θα αποκτησω σε λιγες μερες γιατι θα τα χτυπησω τα tascam απο εκει.Θεωρησα σωστο να ενημερωσω για τους ενδιαφερομενους.Δεν θελει πολλη σκεψη για να καταλαβεις τι θελω να πω. όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 οχι φιλε μου,δεν κανω διαφημιση.Δεν εχω καμια σχεση με το καταστημα αλλα θα αποκτησω σε λιγες μερες γιατι θα τα χτυπησω τα tascam απο εκει.Θεωρησα σωστο να ενημερωσω για τους ενδιαφερομενους.Δεν θελει πολλη σκεψη για να καταλαβεις τι θελω να πω. οτι εχουν ιδια τιμη με τομαν? ως μη ενδιαφερομενος πάντως, δεν το έπιασα ... https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Υπάρχει θέμα σχετικά με τα νέα τασκαμ, που έφτασε τις πόσες σελίδες και γινότανε χαμός με τις διαρκείς αναβολές. Γιαυτό ο φίλος άνοιξε νέο θέμα για να πει ότι επιτέλους ήρθαν. Κατά την άποψή μου θα έπρεπε να το έβαζε στο παλιό θέμα, ώστε να υπάρχει και μια συνέχεια "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση