alderbody Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 μια και δεν εχω account, τι εχει αυτος ο τυπος δηλαδη? wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Αυτές τις εικόνες έχει: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Επειδή σκέφτομαι και εγώ να αλλάξω καπάκια στους μαγνήτες μου και η δικιά μου στρατ έχει και αυτή 22 τάστα (american series HSS) θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να βγάλεις το pickguard χωρίς να βγάλεις πρώτα το μπράτσο. Η αλήθεια είναι οτί φοβάμαι να ξεβιδώσω το μπράτσο και να το ξαναβάλω μετά γιατί δεν ξέρω αν θα το κάνω σωστά και σίγουρα θα χρειάζεται σετάρισμα ξανά. Για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει πιο απλος τρόπος??? Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Επειδή σκέφτομαι και εγώ να αλλάξω καπάκια στους μαγνήτες μου και η δικιά μου στρατ έχει και αυτή 22 τάστα (american series HSS) θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να βγάλεις το pickguard χωρίς να βγάλεις πρώτα το μπράτσο. Η αλήθεια είναι οτί φοβάμαι να ξεβιδώσω το μπράτσο και να το ξαναβάλω μετά γιατί δεν ξέρω αν θα το κάνω σωστά και σίγουρα θα χρειάζεται σετάρισμα ξανά. Για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει πιο απλος τρόπος??? Γιατί να βγάλεις το μπράτσο για να βγάλεις το pickguard, πως σου ήρθε αυτό!!!??? :o :o Απλά ξεβιδώνεις τις βίδες πάνω στο σώμα και βγάζεις και τις χορδές. ;) :) ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Herbert Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Συμβαίνει αυτό που λέει καμιά φορά!Αν είναι 22 τάστα,η ταστιέρα <<καβαλάει>> λίγο pickguard,αν ο neck μαγνήτης είναι λίγο βαθύς ζορίζει. ΟΧΙ ΑΛΛΟ TONELAB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Δοκίμασε. Μάλλον βγαίνει. Αν δεν βγαίνει ετσι εύκολα, δοκίμασε να σηκώσεις τον neck μαγνήτη όσο πιο ψηλά μπορείς από τις 2 βίδες του. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Γιατί να βγάλεις το μπράτσο για να βγάλεις το pickguard, πως σου ήρθε αυτό!!!??? :o :o Απλά ξεβιδώνεις τις βίδες πάνω στο σώμα και βγάζεις και τις χορδές. ;) :) Από ότι έχω διαβάσει εδώ στο ΝΟΙΖ έτσι νόμιζα ότι βγαίνει. http://www.noiz.gr/index.php?topic=153918.10 Δοκίμασε. Μάλλον βγαίνει. Αν δεν βγαίνει ετσι εύκολα, δοκίμασε να σηκώσεις τον neck μαγνήτη όσο πιο ψηλά μπορείς από τις 2 βίδες του. :) thanks harilatron :) Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση