Προς το περιεχόμενο

Smells like teen spirit, εντάξει;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπαρδον;;; Γιατί όχι δηλ; Ξέρεις πόσοι σταματάνε (απο ωδεία και μη), σε συναυλίες και σε διπλώματα ακομη; Ξεκουρδίστηκε η κιθαρούλα τους και παθαίνουν κατι τις...

Μα δεν είπα να μην ξεκουρδίσει η κιθάρα. Άλλα όταν συμβεί κάτι τέτοιο δεν συνεχίζουμε να παίζουμε με το ένα χέρι και με το άλλο να προσπαθήσουμε να κουρδίσουμε. Σταματάμε, ζητάμε συγνώμη απο το κοινό, κουρδίζουμε, συνεχίζουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 161
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ρε πλακα κανετε?

θα κατσετε να εξηγησετε τωρα οτι το nevermind ειναι δισκαρα?Θα κατσετε να εξηγησετε οτι η Γη ειναι στρογγυλή?

Δεν ειναι ντροπη σε ενα θεμα τοσο προφανες (+1000 deadendmind) να συζηταμε για το αν ηταν κουλος ο κομπέιν?Αυτα επιτρεπουν στους image makers να τα ισοπεδωνουν/μπασταρδευουν ολα.Εμεις τους το επιτρεπουμε.Συγχαρητηρια!

Audiokostas μου αρεσουν αυτα που λες και  οπως τα λες .

Να συνφωνησω και να συμπληρωσω σε αυτο που λεει ο orbital για την σημαντικοτητα των νιρβανα , με μια ατακα που ειχε πει συμφορουμιτης καποτε, οτι οι νιρβανα ηταν το γκρουπ που εκανε τον μισο πλανητη να αγορασει κιθαρα....

και να συμπληρώσω.....οι μισοί απο όσους  ασχολήθηκαν εκείνη την εποχή με τύμπανα,αλλά κ τώρα ακόμα,το έκαναν λόγω grohl...........

...Saw my reflection and cried...

Ρε πλακα κανετε?

θα κατσετε να εξηγησετε τωρα οτι το nevermind ειναι δισκαρα?Θα κατσετε να εξηγησετε οτι η Γη ειναι στρογγυλή?

Δεν ειναι ντροπη σε ενα θεμα τοσο προφανες

Αυτό είναι το πρόβλημα. Ότι θεωρείται προφανές το ότι ο κομπειν γ@μ@ει. Μπορώ να σου δείξω χιλιάδες ταλαντούχα παιδιά που αξίζουν περισσότερο σαν μουσικοί και σαν ήθος απο τον κομπειν (ο οποίος πέρα των άλλων ήταν γνωστός ναρκοτικάκιας).

Γιατί να μην είναι αυτά τα παιδιά στη θέση του? Γιατί να μην είναι αυτά το παράδειγμα προς μίμηση?

Την έχεις δει με τα μάτια σου τη Γη απο μακριά και ξέρεις ότι είναι στρογγυλή? Και μην μου πεις για καράβι και κατάρτι. Είναι κλασικό τρυκ/οφθαλμαπάτι των image makers που θέλουν να δείχνουν την γη στρογγυλή.

Αυτό είναι το πρόβλημα. Ότι θεωρείται προφανές το ότι ο κομπειν γ@μ@ει. Μπορώ να σου δείξω χιλιάδες ταλαντούχα παιδιά που αξίζουν περισσότερο σαν μουσικοί και σαν ήθος απο τον κομπειν (ο οποίος πέρα των άλλων ήταν γνωστός ναρκοτικάκιας).

Γιατί να μην είναι αυτά τα παιδιά στη θέση του? Γιατί να μην είναι αυτά το παράδειγμα προς μίμηση?

Την έχεις δει με τα μάτια σου τη Γη απο μακριά και ξέρεις ότι είναι στρογγυλή? Και μην μου πεις για καράβι και κατάρτι. Είναι κλασικό τρυκ/οφθαλμαπάτι των image makers που θέλουν να δείχνουν την γη στρογγυλή.

ρε λαμπρο ρε πουλακι μου ρε αγαπη μου.

αποφευγω να απαντησω σοβαρα γτ θα νιωσω ηλιθιος για κατι τοσο προφανες οσο αυτο που συζηταμε.

αλλα ναρκοτικάκιας?

αν εχω δει ο ιδιος οτι η Γη ειναι στρογγυλη?

ναρκοτικακιας?

ναρκοτικακιας?

ναρκοτικακιας?ναρκοτικακιας?

ανηθικος ναρκοτικακιας?ξανθομπαμπουρας.

ναρκοτικακιας?κουκλιτσα ο spiderman!

μπράβο ρε blue,πάνω που θα έστελνα κ γώ κάτι για αυτό το 'ναρκοτικάκιας'!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα..........απίστευτος!!!

κ ναί ρε λάμπρο,μόνο ο cobain βαρούσε πρέζα,όλοι οι υπόλοιποι κάθε κυριακή στην εκκλησία με το αντίδωρο στο χέρι!!!!για να μην πώ για τους εγχώριους!!!αλλά...μαγκιά τους ρε φίλε!!!κ ο michael jackson γούσταρε παιδάκια (1000 φορές χειρότερο απο...ναρκοτικάκιας!!)-πες μασ οτι δεν ηταν απο τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες που πέρασαν ποτέ σε αυτόν τον ..τετράγωνο πλανήτη!!!ΞΕΚΟΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ COBAIN,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.......

...Saw my reflection and cried...

Εντάξει. Αν θεωρείται και μαγκια να παίρνεις ναρκωτικά και είναι ή πρέζα ή εκκλησία, χωρίς ενδιάμεσες λύσεις τότε τι να σας πώ.

Ακούτε τον και να να τον χαίρεστε γιατί αυτός σας αξίζει.

Το αν έχεις δεί ο ίδιος ότι η γη είναι στρογγυλή ήταν αστειάκι... Δεν το αμφισβητώ αυτό..........

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου