elavd Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2005 Με αφορμή αυτή τη δημοσίευση/καταγγελία του Superfunk, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε υπόψιν σας και άλλες τέτοιες απατεωνιές από διάφορους επιτήδειους (εγχώριους και μη). Με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να γίνει μια black list με όλους αυτούς που κλέβουν, για να ξέρουμε και να προσέχουμε... :wink: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2005 Συμφωνώ με το Black list. Έτσι τουλάχιστον θα προστατεύονται και τα μέλη του noiz.gr. Εγώ θα πρότεινα και την περίπτωση που κάποιος ψάχνει να αγοράσει ένα προϊον π.χ. κάρτα ήχου, μικρόφωνο κλπ, να το έθετε στο noiz.gr και εμείς να του προτείναμε απο που θα μπορούσε να το αγοράσει στην καλύτερη τιμή και προυποθέσεις (τιμή/προυποθέσεις π.χ. απο thomann γιατί είναι πιο φτηνό και έχει φτηνά μεταφορικά). Κάτι σαν Gold Product/Store List. Επίσης χωρίς να θέλω να γίνομαι κακός (αλλά δεν μπορώ) προτείνω σα συντονιστή του Black List το ΝΑΚΑ. ¶κου εκεί pop filter για μικρόφωνο 55 euro. Η Beyonce φορούσε το καλσον? Johnny Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2005 Επίσης χωρίς να θέλω να γίνομαι κακός (αλλά δεν μπορώ) προτείνω σα συντονιστή του Black List το ΝΑΚΑ. ¶κου εκεί pop filter για μικρόφωνο 55 euro. Η Beyonce φορούσε το καλσον? XA XA XA XA ! Απίστευτο πόδι όμως η Beyonce έτσι???? :lol: :D Δε βλέπω συμμετοχή όμως! Μάλλον όλοι είναι ευχαριστημένοι φαίνεται... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2005 Μπά από internet εδώ και 6 χρόνια δεν έχω πέσει ποτέ θύμα, ούτε ακόμα στο ebay. Καλά για εγχώρια μαγαζιά υπάρχει ίδη black list στο σχετικό θέμα αντιπρόσωποι.... http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση