Προς το περιεχόμενο

Απατεώνες στο internet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με αφορμή αυτή τη δημοσίευση/καταγγελία του Superfunk, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε υπόψιν σας και άλλες τέτοιες απατεωνιές από διάφορους επιτήδειους (εγχώριους και μη).

Με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να γίνει μια black list με όλους αυτούς που κλέβουν, για να ξέρουμε και να προσέχουμε... :wink:

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ με το Black list. Έτσι τουλάχιστον θα προστατεύονται και τα μέλη του noiz.gr.

Εγώ θα πρότεινα και την περίπτωση που κάποιος ψάχνει να αγοράσει ένα προϊον π.χ. κάρτα ήχου, μικρόφωνο κλπ, να το έθετε στο noiz.gr και εμείς να του προτείναμε απο που θα μπορούσε να το αγοράσει στην καλύτερη τιμή και προυποθέσεις (τιμή/προυποθέσεις π.χ. απο thomann γιατί είναι πιο φτηνό και έχει φτηνά μεταφορικά). Κάτι σαν Gold Product/Store List.

Επίσης χωρίς να θέλω να γίνομαι κακός (αλλά δεν μπορώ) προτείνω σα συντονιστή του Black List το ΝΑΚΑ. ¶κου εκεί pop filter για μικρόφωνο 55 euro. Η Beyonce φορούσε το καλσον?

Johnny

Επίσης χωρίς να θέλω να γίνομαι κακός (αλλά δεν μπορώ) προτείνω σα συντονιστή του Black List το ΝΑΚΑ. ¶κου εκεί pop filter για μικρόφωνο 55 euro. Η Beyonce φορούσε το καλσον?

XA XA XA XA ! Απίστευτο πόδι όμως η Beyonce έτσι???? :lol: :D

Δε βλέπω συμμετοχή όμως! Μάλλον όλοι είναι ευχαριστημένοι φαίνεται...

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Μπά από internet εδώ και 6 χρόνια δεν έχω πέσει ποτέ θύμα, ούτε ακόμα στο ebay. Καλά για εγχώρια μαγαζιά υπάρχει ίδη black list στο σχετικό θέμα αντιπρόσωποι....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου