FritzBlackLP Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Εσείς που είστε έξυπνα και ο νούς σας κατεβάζει... ;) Επειδή το εν λόγω --Bridge American 2-Point Synchronized Tremolo with Stainless Steel Saddles τρέμολο ξεκουρδίζει και δέν βολεύει και μου γαργαλάει λίγο το νευρικό συστημα.... >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( Είναι εγκατεστημένο σε αυτή την κιθάρα...(μαμίσιο.....) http://www.epinions.com/review/Fender_American_Series_Stratocaster_Hss/content_299601006212 Υπάρχει η πιθανότητα εγκατάστασης κάποιας μορφής locking system σε τέτοια όργανα...(χωρίς να τα π....ε ιδιαίτερα....)?,η τέλως πάντων υπάρχει κάτι καλύτερο απο αυτό....??? Πολλά Ευχαριστώ σε όποιον απαντήσει... υγ1:το τρεμ έχει χαλαρή χρήση μόνο για κανα vibrato και άν.... υγ2:φοραει 9-1/2 σετ normal tuned υγ3:το όργανο παίζει απ'ολα αυτή την εποχή (Από Anathema έως Τσακνή... :-X :-X :-X....) υγ4:Ισως είναι το μόνο ψεγάδι που έχω ανακαλύψει....καλά μου λέγαν "πιάσε κανα fenderaki να δείς φως".... ;) ;) ;) Όχι άλλο σόλο ρε παιδιά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 -Φτιάξε ενα μίγμα απο σκόνη μολυβογραφίτη και βαζελίνης και με αυτό λίπανε το nut, ιδιαίτερα τα slots των καντινιών. -Φρόντισε όταν τυλίγεις τις καινούριες χορδές στα κλειδιά να μην ξεπερνάς τις 3 βόλτες. -Τέντωνε τις καινούριες χορδές καλά μετά απο κάθε αλλαγή. -Συνήθισε το γεγονός πως τα τρέμολα των Fender δεν είναι για πολλά-πολλά (ευτυχώς) και ζήσε με αυτό. -Αν δεν σε πείθει τίποτα απο τα παραπάνω, πέτα τα string trees και τοποθέτησε ενα σετάκι Sperzel Locking κλειδιά, αλλα όπως και να'χει συνήθισε το γεγονός πως τα τρέμολα των Fender δεν είναι για πολλά-πολλά (ξανά ευτυχώς) και ζήσε με αυτό ;) Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 το μονο που εχω να προσθεσω σε αυτα που ειπε ο silot ειναι και ενα καλο set-up απο καποιον που ξερει να ρυθμιζει strat και καταλληλες χορδες. πως την βλεπεις την κιθαρα κατα τα αλλα βρε ακη? Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FritzBlackLP Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Μαμεί ρε φίλε...... ;) Όχι άλλο σόλο ρε παιδιά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 για να μην χαλασεις την κιθαρα θα σου προτεινα να βαλεις ενα lsr nut για αρχη κ αν τα κλειδια σου δεν ειναι lock καλο θα ειναι να βαλεις.αυτα σε συνδιασμο με ενα καλο περασμα χορδων θα σου κανουν δουλεια πιστευω fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 το roller nut θα σου αλλαξει κατα πολυ τον ηχο!και κατα την γνωμη μου προς το κακο.το ειχε κανει κανει και ενας φιλος μου σε μια στρατ με δυσαρεστα αποτελεσματα.ο μονος λογος για τον οποιο θα σου προτεινα να βαλεις roller θα ηταν αν επαιζες παρα παρα πολυ με τρεμολο π.χ. Jeff Beck. Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 +1. LSR nut = tone sucking ;) Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Βασικα μαθε να περνας σωστα τις χορδες και να ρυθμιζεις το τρεμολο και θα εισαι μια χαρα (οπως εκατομμυρια κιθαριστες που παιζουν με στρατ) O λογος που ξεκουρδιζει η κιθαρα σου ειναι κατα 99% συνδιασμος κακοκομμενου nut (το σημαντικοτερο),κακορυθμισμενου τρεμολου & λαθος περασματος χορδων,το ιδιο το τρεμολο (η σχεδιαση του) ΣΙΓΟΥΡΑ δεν φταιει. οδηγιες θα βρεις εδω http://www.fender.com/support/stratocaster.php www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Κι εγω το 2 point της Fender εχω και του αλλαζω τον αδοξαστο και οι κιθαρες ειναι τζετ. Και λεω οι κιθαρες γιατι αφου το ειχε πανω η 84 μου το κι επαθα πλακα το εβαλα αβλεπει και στην vintage '73 μου καθοτι εκτος απο ξεκουρδιστηρι το 6βιδο ειναι και μεγαλη "κουδουνα" ενω το 2point εχει και σουπερ ηχο Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Κι εγω το 2 point της Fender εχω και του αλλαζω τον αδοξαστο και οι κιθαρες ειναι τζετ. Και λεω οι κιθαρες γιατι αφου το ειχε πανω η 84 μου το κι επαθα πλακα το εβαλα αβλεπει και στην vintage '73 μου καθοτι εκτος απο ξεκουρδιστηρι το 6βιδο ειναι και μεγαλη "κουδουνα" ενω το 2point εχει και σουπερ ηχο Εισαι ο 1ος που ακουω να λεει οτι προτιμαει το 2point στον ηχο ;D ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση