boukas Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 ......Τοκυο (τωρα τελευταια μας προεκυψε αυτο)..... Σε μισώ, σε μισώ, σε μισώ, σε μισώ (*300) "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Kαλά βρε παιδιά, δεν το έχετε ζήσει αυτό; Mε το που πάει 11μισι, άααντε 12 να εξαφανίζονται όλοι από τους δρόμους λες κι έχει πέσει πυρηνική βόμβα; Για τις καθημερινές δεν το συζητώ καν. Ναι, αυτά συμβαίνουν και σε Παρίσι και Λονδίνο. Για Τόκυο δεν γνωρίζω αλλά όντως έχουν άλλη τρέλα αυτοί - αν με είχαν πείσει 3 χρόνια πριν να πάω να μείνω εκεί, θα σας τα έλεγα από πρώτο χέρι. Ποτέ δεν είναι αργά όμως, και κάτι παλεύεται... 8) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 αν ειναι για διασκεδαση μη πας παρο , κατσε αθηνα. μια μικρη αθηνα ειναι με θαλασσα γυρω γυρω. Δε νομιζω να περασω το ιδιο αμα ειμαι ολη μερα στην Πουντα με το να ειμαι εδω, αλλα αυτα ειναι γουστα. Μενετε στην περιοχη σας 200 χρονια χωρις να ξερετε την παραδιπλα , σπουδαζετε στην αθηνα , πατε φανταροι στην αθηνα , διακοπες παρο μυκονο κλπ , και μετα γκρινιαζετε για την κωλομεγαλουπολη που δε προσφερει ποιοτητα ζωης και εχει ψοφια νυχτερινη ζωη και κατι τετοια... :) Σε σχεση με το παρελθον, σιγουρα ειναι ψοφια. Μπορει στην επαρχια που εισαι (no offence), απλα να μην μπορεις να καταλαβεις αυτη την αλλαγη που υπαρχει εδω τα τελευταια 15-20 χρονια. Ναι σιγά τις νοσταλγίες... Η γιαγιά στέλνει ακόμα σπανακόπιτα από το χωριό, τα κλαμπ γεμίζουν με ότι υπάρχει και υπήρχε και τότε. Με πολύ κόσμο! ...μήπως σου λείπει η γιαγιά σου Δαυίδ??? Το αν νοσταλγησα την σπανακοπιτα της γιαγιας, δεν αφορα το Noiz. Για τη μουσικη μιλαμε. Και ναι, τα κλαμπ γεμιζουν με πολυ κοσμο οπως λες, αφου δεν υπαρχουν οι επιλογες που υπηρχαν παλια. Στο ιδιο μαγαζι θα βλεπεις τα ιδια προσωπα, θα ακους την ιδια μουσικη. Και το θεμα δεν ειναι αν γεμιζουν τα μαγαζια, αλλα τα παρτυ που γινονται, οι μουσικες που παιζονται..... Το clubbing καποτε ηταν τροπος ζωης... What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Kαλά βρε παιδιά, δεν το έχετε ζήσει αυτό; Mε το που πάει 11μισι, άααντε 12 να εξαφανίζονται όλοι από τους δρόμους λες κι έχει πέσει πυρηνική βόμβα; Για τις καθημερινές δεν το συζητώ καν. Ναι, αυτά συμβαίνουν και σε Παρίσι και Λονδίνο. Είναι η γεμάτη νυχτερινή ζωή που έλεγε ο superf ;D...Η νύχτα που λέμε από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ. Για καθημερινές ας μην μιλήσουμε. Δεν έχεις ελπίδα μετά τις 20.30....ΚΑΜΙΑ όμως... Όντως έτσι είναι και εδώ που είμαι εγώ. (σ.σ. Ιταλία) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Sorry αλλα οι εμπειρια μου ειναι απο τις πολεις που αγαπω και επισκεπτομαι συχνα δηλ.Λονδινο,Βερολινο,Βαρκελωνη,Παρισι,Νεα Υορκη ποιος εισαι , ο σαραφης? τωρα και στα τρικαλα? ;D bloody εσυ νομιζω εισαι που μενεις βελγιο ετσι? πες του για σαρλερουα μετα τις 21:00 . Σουπερφανκ για τις καθημερινες βρυξελες εισαι σιγουρος?(μια φορα εχω παει και ηταν καθημερινη και ηταν πολυ ψοφια. ). Ελπιζω να μη μπερδευεσαι με το λουβεν . Εχω ακουστα για την βαρκελωνη και παω πασο γιατι δεν εχω παει , αλλα η μαδριτη δεν εχει καλυτερη ζωη απο την αθηνα. Μπορει να μην ηξερα να κυκλοφορησω αλλα να εχω πεσει τοσο εξω ? τι διαολο. http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαριανα Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Πλάκα κάναμε DaveMurrayJr. Μη το παίρνεις τόσο προσωπικά..μήπως εσύ ξέχασες να διασκεδάζεις? :) Είτε το πιστεύεις είτε όχι... οι άνθρωποι διασκεδάζουν ακόμα!!! www.travelforum.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Πλάκα κάναμε DaveMurrayJr. Μη το παίρνεις τόσο προσωπικά..μήπως εσύ ξέχασες να διασκεδάζεις? :) Είτε το πιστεύεις είτε όχι... οι άνθρωποι διασκεδάζουν ακόμα!!! Δεν παιρνω τιποτα προσωπικα :) Ναι και εγω διασκεδαζω, σιγουρα. Απλα οταν παω σε κλαμπ και μετα απο τα beatακια αρχιζει και πεταει τα τσιφτετελε, σιγουρα ξενερωνεις... ΥΓ: Δεν εχω τιποτα με τα τσιφτετελια και αυτους που τα ακουνε, απλα λεω οτι αμα ηθελα να ακουσω τσιφτετελια, θα πηγαινα καπου να ακουσω αποκλειστικα αυτα.... What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Σουπερφανκ για τις καθημερινες βρυξελες εισαι σιγουρος?( ειπαμε οι Βρυξελες ειναι Γ.Τ.Π... ;D Παντως δεν ειναι αναγκαιο να ξενυχταει μια πολη για να εχει ζωη,ισα-ισα ειναι τρομερα αντιδιασκεδαστικο να περιμενεις να παει 1 το πρωι για να βγεις.... Το ωραιο ειναι να βγαινεις μια λογικη ωρα τις καθημερινες (οπως γινεται π.χ στο Λονδινο οπου 8 η ωρα δεν πεφτει καρφιτσα στα...κλεμπ) και 12 η ωρα νανακια για να πας και στη δουλεια σου το πρωι,οχι οπως εδω που ειτε παιζεις σε ροκ μπαντα ειτε σε σκυλαδικο ειναι το ιδιο (αν δεν παει 12 αδειο ειναι το μαγαζι) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 αυτο που λες σουπερφανκ για το οτι ειναι εντελως βλακεια να περιμενεις να παει 1 για να βγεις εχεις δικιο.ακομα χειροτερο ομως ειναι να πηγαινεις στο συνταγμα στο hard rock cafe και να σου λενε ''συγνωμη στις 1 κλεινουμε''.ελεος fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Εγώ πάντως περνώντας από Θεσσαλονίκη κατά τις 3 το πρωι γινότανε της πουτ@ν@ς από κόσμο. Κόσμος γύρω από τον λευκό πύργο να πίνει ένα καφέ, ζευγαράκια να κοιτάνε τη θάλασσα και όλα τα περίπτερα ανοιχτά. Στο Λουτράκι πάλι πριν από 2-3 βδομάδες, έτσι βράδυ πάλι, χαμός από κόσμο. Στην Γλυκή και στο Καναλάκι κοντά στην πρέβεζα, πάλι χαμός μέχρι τις 4-5 το πρωι. Η Αθήνα δυστυχώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΑΡΚΕΤΑ για να έχει ζωή όλη νύχτα. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση