boody Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Ειχα την τυχη την παρασκευη να παρακολουθησω τους 63 high . Μου εκαναν τοσο καλη εντυπωση , περασα τοσο ωραια που θεωρησα χρεος μου με την πρωτη ευκαιρια να γραψω εδω στο νοιζ ενα μικρο review για αυτο που ειδα. Οι 63 High ηταν σαν οαση σε ενα φιλοτιμο αλλα χαμηλης ποιοτητας καλλιτεχνων γενικα φεστιβαλ (ευρωπαικη μερα μουσικης) εδω στον βολο.Παιζαν ska punk και reggae κομματια σε αγγλικο στιχο. Πολυ καλοι μουσικοι , αυτο φανηκε στις πρωτες νοτες , ωραιος ηχος τρομερη ενεργεια, τρομερη αυτοπεποιθηση (το λατρευω αυτο οταν υπαρχει στα γκρουπ, σιχαινομαι να βλεπω αμηχανα βλεμματα και αβεβαιες κινησες , αν με καταλαβαινετε), ωραια σκηνικη παρουσια τρελο κουνημα τρελο γλεντι επι σκηνης χωρις αηδιαστικες υπερβολες . Ο ντραμερ τομαρι , μπασιστας το ιδιο ,ο πνευστος εργατης , ο τραγουδιστης-κιθαριστας σε μεγαλα κεφια με πολυ αυθορμητο χιουμορ , ο κιθαριστας-τραγουδιστης με την τελεκαστερ με τα αυτοκολητα σε μεγαλα κεφια και αυτος ,τραβουσε τα βλεμματα και την προσοχη εξισου με τον βασικο τραγουδιστη. Κατα την διαρκεια του λαιβ καραγουσταραμε με τα φιλαρακια και λεγαμε κριμα που δε ξερουμε τα κομματια που παιζουν γιατι νομιζαμε οτι δεν ηταν δικα τους . Τελικα απ'οτι καταλαβα τα κομματια ειναι δικα τους(με μια μικρη επιφυλαξη για το αν ηταν ολα δικα τους) κατι που τους ανεβασε ακομη πιο ψηλα στην εκτιμηση μου γιατι πραγματικα ηταν πολυ καλα κομματια. Αξισημειωτο νομιζω θα ηταν να αναφερω οτι η συναυλια τους μου εδωσε το ερεθισμα να ψαχτω λιγο στα punk ska κατατοπια , και ηδη το σαββατοκυριακο ακουω και βλεπω στο youtube σχετικες μπαντες που δραστηριοποιουνται στη μουσικη αυτη. Η επισκεψη μου παντως στο Myspace τους μου αφησε την εντυπωση οτι ειναι καλυτεροι στο λαιβ (χωρις αυτο να μειωνει φυσικα την ικανοτητα τους στο στουντιο) πραγμα σπανιο στις ελληνικες μπαντες. Τους ξαναεβλεπα ανετα , και αν βρεθουν στον δρομο σας μην τους χασετε. http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Νομίζω οτι παιξαμε μαζί στο περσινο αντιρατσιστικό λάρισα.Οντως το χουνε τα παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jeremy Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Έχω ακούσει οτι ειναι όντως πολύ καλή και κεφάτη μπάντα...Πήγα και εγώ λοιπόν να τους δω στο πολιτιστικό δεκαήμερο στην Καβάλα πριν δύο εβδομάδες και τη στιγμή που ετοιμαζόταν να βγουν έπεσε ο γενικός στο ΤΕΙ >:( >:( . Την άλλη φορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thomasnastos Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 και γαμώ τις μπάντες.Τ Ε Λ Ο Σ! :P www.myspace.com/thomasnastos www.thomasnastos.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση