studio54GR Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Η κυρά φτιάχνει ωραία γλυκά..... αλλά μου τα κρύβει (γιατί άραγε?) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Ορίστε μια (ή μήπως 2) από τις κιθάρες του Studio54... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 O elavd οχι με μια αλλα με 2 sg ταυτοχρονα. ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 O elavd οχι με μια αλλα με 2 sg ταυτοχρονα. ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ? Του πάει όμως.... δεν του πάει? ;) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 ηλια τι παρτουζοκιθαρο ειναι αυτο? (ετσι θα το περιεγραφε ο Trigga ναουμ) ευγε παιδες , ευχομαι να ειμαι κι εγω next time . φιλια απο την αλεξανδρουπολη. Σε λιγες μερες βολο παλι http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση