trigga Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 θελω να μου πειτε μπρε στουντιε ποτε που για να δω τι ωρα 8α παρω κτελ ή αν δεν συμφερει να παρω το ντου-ντουτ(ατουκίνητου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 μεχρι στιγμης εχουμε τα εξης στανταρακια. - θα γινει μεσημερι - μπορειτε να φερετε συνοδους αν θελετε ο τριγκα ειναι οκ ο ελαβντ οκ ο giwrgosvolos ok τον nicolasath72 θα τον ενημερωσει ο τριγκα που εχει το τηλεφωνο του περιμενω να απαντησει στο sms ο jeremy ο frail και ο irakliszs δε θα μπορεσουν . ο Bluesbreaker υπαρχει περιπτωση να ειναι βολο , και αν τελικα ερθει θα τον ειδοποιησει ο elavd που εχει το τηλ του. και τελος καποιοι (evris pastelius epiphobe) δεν εχουν δει ακομη το προσωπικο μηνυμα και το φορουμ , και δε γνωριζουν ακομη για την αυριανηι συναντηση . αρα ειμαστε 6 μεχρι στιγμης περιμενω απο τον studio54 να μιλησουμε για να κανονιστει και το που θα παμε. τον τριγκα λεω να μην τον παρουμε μαζι μας γιατι μιλησα μαζι του στο κινητο και ηταν πολυ ευγενης , και μιλαει σαν κανονικος ανθρωπος , και οχι οπως γραφει στο νοιζ , κι εγω δε τα γουσταρω αυτα... :):):) http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 μι πιαντς σι καταστας που κιμαντι ιδο κι γο βουρλίζου την κιφαλαμ μι αρμ@υνια κ κιθαρα ναπουμι.Αμα δε θελτς 1 ισι ομος δεν 8ελου 1,000324 ιγο.Ακους ικι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Δουλεύω ως τις 4 περίπου... οπότε κανονίστε αργότερα να βρεθούμε για καφεδάκι και το βραδάκι πάμε για τσιπουράκι. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Στουντιε δεν ξιγιεσι καλα ναπούμι.Και κλιστο το μαγκαζι και μετζο μετα τι κακακια ειναι αυτα....Τουλαχιστον να τζαμαρουμε και τπτ αλλο εκτος απο χταποδια ναπούμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ αλλαγη πλανων στο 89' Θα γινει βραδυ τελικα 21:00 στο τσιπουραδικο ΜΕΤΖΟ (mejjo νομιζω γραφεται) απεναντι απο το ΞΕΝΙΑ ΒΟΛΟΥ. εχω επικοινωνησει με ολους μεσω κινητων και ανακαλυψα οτι οι τεσσερις απο τους εξι λεγονται γιωργος .Επισης την εχω δει πολυ οργανωτης σημερα και ελπιζω ο δημος βολου να με αξιοποιησει σε καποια θεση (διευθυντικη φυσικα) κατα την διοργανωση των μεσογειακων αγωνων. Ελπιζω μεχρι την τελευταια στιγμη , να δουν και οι υπολοιποι το φορουμ και να ερθουν και να ειμαστε περισσοτεροι. http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Είμαι έτοιμος για τσιπουροκατάνυξη (μόλις μπήκα σε ιντερνΈτ καφενΈ) ;D 9 στο Mezzo λοιπόν. Εγώ κατά πάσα πιθανότητα θα έρθω single, χωρίς να αποκλείω το ενδεχόμενο να κάνει ντου καμιά Mrs Elavd στα ξαφνικά :):):) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Για ψαρογκαϊφε που ειπαμε για τωρα απογευματάκι δεν ψήνει?Εγω θα παρω τελεφωνα τωρα για να κατεβω κατα τις 5 και να παμε για ενα γκαϊφε της πυράς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Κατά τις 5 έχω κανονίσει να πάω για καφέ στη Μακρυνίτσα...Οπότε θα τα πουμε κατευθείαν το βράδυ ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Να κατεβω νωριτερα ρε ή τσιπουρο?Εγω μπορω να ειμαι κατα τις 5 βολο.Οι υπολοιποι που κοιτατε τωρα τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση