Προς το περιεχόμενο

ποσοι στο νοιζ απο βολο?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειχα ψαροτρακα κ γω πριν κανα 2-3 βδομαδες κ τα λεφτα απ την ασφαλεια δεν τα επιστρεφουν ολα λεει.Κ τα βαζουμε εμεις προκαταβολικα ολα.Αυτοι τα δινουν σε 1 μηνα και....Καληνυχτα σας ασφαλεια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 184
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ηλία σήμερα γύρισα από διακοπές(Ιθάκη)!ευτυχώς είσαι OK!σου εύχομαι το ταξίδι σου να είναι γεμάτο τύχη από εδώ και πέρα και να τα περάσεις φανταστικά ;)!

Πότε θα καταλάβουμε άραγε ότι η προσπέραση δεν είναι μαγκιά και ότι με τσίτα το γκάζι φτάνεις στον προορισμό σου ΜΟΛΙΣ 10' πιο γρήγορα ::) ::) ::)!!Drive safe σε όλους μας!!!

Μάγκες... είμαι ΠΟΛΥ άτυχος...

Ανέβαινα Θεσ/κη σήμερα...και τράκαρα...

Ένα αμάξι με 5 Αλβανούς* από το αντίθετο ρεύμα πήγε να προσπεράσει παράνομα μια νταλίκα μπροστά του και εγώ πλακώθηκα στα φρένα για να μη συγκρουστούμε μετωπικά και λόγω βροχής έχασα τον έλεγχο του αμαξιού και ...φιληθήκαμε... :( :( :(

ΕΥΤΥΧΩΣ δε χτύπησα...

014.jpg

*άντε να βρεις το δίκιο σου με τις ασφάλειες... ::) :-\

Φτηνά τη γλίτωσες μάγκα μου! Καλά ξεμπερδέματα και από μένα με τις ασφάλειες, αφού δεν χτύπησες μη σκας.

Xsara είναι το αυτοκίνητο; Πρέπει να δεις πώς είχε κάνει το δικό μας Xsara ο αδερφός μου (Σεπτέμβριο του '06)...Θα νιώσεις ΠΟΛΥ καλύτερα...

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

μιλησα στο τηλ με elavd ο οποιος ειναι ηδη βολο και εστειλα και προσωπικα μηνυματα στους

studio54

trigga

frail

giorgosvolos

irakliszs

bluesbreaker

evris

pastelius

jeremy

epiphobe

nicolasath72

για συναντηση δευτερα 4 αυγουστου .

για μερικους απο την λιστα επανω , δεν ειμαι σιγουρος αν ειχαν πει οτι θα ειναι βολο , αλλα καλου κακου εστειλα πμ.

μεχρι στιγμης εμαστε 5 . δεν ειναι ασχημα, αρκει να καθομαι κοντα στους μεζεδες. :)

o irakliszs με ειδοποιησε οτι δε θα μπορεσει να ειναι βολο εκεινη την μερα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου