studio54GR Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 Γιατί??? δεν κάνουν νoiz οι μασέλες μας? ;D :D ;D Αν είμαι εδώ.... καραμέσα. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 εδω θα ειμαι κι εγω . οπότε ειμαι μεσα . 27 ειναι σαββατο , νομιζω καλυτερα ειναι να βρεθουμε σαββατο γιατι δευτερα δουλευουμε καποιοι. http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 Είμαι Βόλο, κανονίστε συνάντηση Βολιώτεεεεεεεεες :) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ είμαι μέσα..... ;) Κτύπα τηλ Ηλίαααα. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Η σύναξη έγινε μετά καφέδων σπίτι μου, Μας τίμησαν με την παρουσία τους Elavd, Trigga, GeorgeVolos. Oι πενιές είχαν χρώμα Jazz Rock Blues. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GiorgosVolos Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Περάσαμε ενα πολύ όμορφο απογευμα στο φιλόξενο σπίτι του Δημήτρη!Οι ενισχυτές ηταν στο standby κ οι κιθάρες κουρδισμένες περίμεναν! ;) P.S Δημήτρη πρόσεχε την Burny γιατι μας αρεσε πολυ κ στους τρεις!! ;D :D :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Σας είπα ρε παιδιά... μπορεί να την πλέρωσα 1000 ευρά +200 περίπου οι EMG αλλά είναι όπλο. Έχει μπράτσο δέντρο (58άρας μάλλον) και είναι Custom, η ρουφιάνα στριγκλίζει για πλάκα..... ΦΦ Μάκη σε πιάσαμε Κώτσο :P ;D :D Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Τα περάσαμε όμορφα, όμορφα, όμορφααααα... Από όλα είχε ο μπαχτσες, καφεδάκι, μελομακάρονα, κουβεντούλα, blue-notes από Trigga, G&L, Burny, Strats κλπ κλπ... Ευχαριστούμε τον Studio54 για τη φιλοξενία, και την οικογένειά του για την υπομονή που έδειξε...:) ;D ΥΓ: Επιφυλλάσσομαι να ανεβάσω μια φοβερή photo :) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Σιγά ρε Ηλία, απλά ήμουν απροετοίμαστος, την επόμενη φορά θα παιξει και μεζεδάκι, τσιπουράκι κλπ. Και θα κατεβάσω και καναδυό κιθάρες ακόμα με καναδυό ενισχυτάκια να γίνει τζερτζελές.... :D ;D :D ;D :D ;D Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Ο στουντιοδημητρης ειναι κ πολύ ατομο ναπούμ.Ξεκανονισε για μας οτι ειχε φτιαξει κ μας εβγαλε και........5 κιθαρονια για το καλημέρα σας.Το μελομακάρονο μέτρησε ασχημα και παιζει να ηταν απ τα καλύτερα τα φετινα. Ολα μια χαρα κ ευχαριστω κ γω τους κατοίκους της 2οροφης κατοικίας που δεν πετάξανε ντομάτα φρέσκια απ το παρτέρι :P Υ.Γ.Τα λεμε οταν αξιωθει η HOL και μου το φτιαξει το ιντερνετ.Κι αμα ξαναφύγω απο οτε χεσε με. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση