bluesbreaker Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2008 Πω πω!!!ζηλεύω.....Πάντως η μπλούζα του Νικόλα είναι όλα τα λεφτά ;D ;D ;D!!! http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2008 Απαιτούνται λεζάντες στος φωτό. Who is who. Υ.Γ. Ζήλεια με το ούζο... Κρίμα που δεν βρέθηκα πιό πάνω τη συγκεκριμμένη νύχτα γμτ. Από αριστερά προς τα δεξιά: NikolasAth Mrs Nikolas Ath Mrs Elavd Elavd Χρήστος (Φίλος Studio54gr) Studio54gr Boody Trigga the jazzikofagos GiorgosVolos ΥΓ: Τη φωτό την έβγαλε ο σερβιτόρος...Για αυτό είναι έτσι όπως είναι...:( www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2008 Το αφεντικό την έβγαλε..... Ο φίλος μου λέγεται Χρήστος. ;) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2008 Το αφεντικό την έβγαλε..... Μικρή η διαφορά, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο ... ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2008 ασε κερναω εγω... http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sentientno6 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 NikolasAth προτείνω αυτό να γίνει το επόμενο t-shirt σου: http://imgs.t-shirts.com/clipartitems/medium/155106.jpg (αν δεν το έχεις ήδη εννοείται ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Πολύ καλό.... ;D Να πάρω κι εγώ καναδυό να φοράω στην δουλειά... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Ωραία πράγματα! Άντε να έρθει ο οκτώμβριος να ανέβω για κανά τσιπουράκι. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 27/12 έως 3/1 θα είμαι Βόλο. (Ξανα)ψήνεστε για τσιπουροjam; ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 κανονιστε κ κανα τζαμαρισμα ρε ομως.Κιθαρα κ τσιπουροφαϊ.Ειναι δυνατον να λεγομαστε νοιζ μονο με τη μασαμπούκα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση