elavd Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Θέλετε να πούμε μια ημερομηνία από τώρα; Πχ Δευτέρα 4 Αυγούστου είναι καλά; www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 οκ απο μενα οποιαδιποτε λογικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Έχω σπίτι στον Άνω Βόλο,αλλά είναι και η γιαγιά μου μέσα. Μπορεί να μαι μέσα κι εγώ για 4 Αυγούστου. Αν χωράω στην παρέα σας και αν μπορώ να κάτσω αριστερά απ τον τριγκα (που θα κάθεται δεξιά απ τον Ηλία) απ ότι κατάλαβα. feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Αν χωράω στην παρέα σας και αν μπορώ να κάτσω αριστερά απ τον τριγκα (που θα κάθεται δεξιά απ τον Ηλία) απ ότι κατάλαβα. Άρα στη ΘΕΣΗ ΜΟΥ? ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 ελα ολα τα καλα παιδια στην επαρχια για σαπισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Σημερα εμαθα οτι ο 54 τα τσιπουρα κ τα μεζεδια τα φτιαχνει κινα γι αυτο μην περιμενετε ποιοτητα.Επισης η σερβιτορα που χει δεν εχει παει ωδειο......Κατι μου λεει μεσα μου οτι δεν θα περασουμε καλα γιατι θα βγαλουν ελαττωματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Βλέποντας το μέλλον (έχω το χάρισμα) προβλέπω ότι ο Τρίγκας θα την βγάλει με Coke και πατάτες τηγανητές..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 τουλαχιστον μην ειναι απ το dia η coke.Θα φερω κ βιτζίνα να στου κάψου πρόσιχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Έκλεισε από τώρα??? 4 Αυγούστου? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 αφου ο ελκαβλις δεν μπορει αλλιως κ δεν εχει κ πισι πλεον ναι.Αν αλλαξει τπτ εχουμε τηλεφωνα νομιζω, ε boody?Εγω εχω ελκάβλντ φόουν Ετοιμαζε μεζεδια να με χορτάσεις.Υπολογισε οτι ειμαι γυρω στα 105.....ανάστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση