NicolasAth72 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 μαγκες πεμπτη βραδυ θα ειμαι βολο, με το ετερον ημυσι, για μια εβδομαδα. μετα ζαγορα για λιγο ακομη. τριγκακο παιζει καναπες. αφηστε τα τζαμαρισματα και πιαστε κανα πιρουνι και κανα ποτηρι, προτεινω https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 χμου εγω μπορω να ρ8ω λογικα αλλα οι υπολοιποι δεν ξερω.Πιο πολλοι ειπανε για αρχες αυγουστου. Ας μας πει κ κανεις αλλος αν ειναι για τωρα αλλα κ για μετα.Εγω βολτιτσες θα κανω δε με χαλαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Λάκηδες, επειδή από αύριο μεσημέρι την κάνω και θα απέχω (όσο το δυνατόν περισσότερο) από πολιτισμό και PC-ιά, αν θέλετε ας κανονίσουμε (πχ με ανταλλαγή μέσω PMs των κινητών μας) για να φάμε επιτέλους κανένα πεϊνιρλί με μαγιονέζα και να πιούμε κανα τσίπρο στου 54 του κουτούκι ;) REGARDS, Lakis www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 εχεις πμ http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 εχεις πμ Κι εσύ ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 ρε συ ηλια , o trigga λες να μιλαει ετσι και στην πραγματικοτητα? :D και εχει και καρμα -1 . πως θα τον κυκλοφορησουμε? Στο τσπουραδικο να κατσει διπλα σου.... http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 ρε συ ηλια , o trigga λες να μιλαει ετσι και στην πραγματικοτητα? :D και εχει και καρμα -1 . πως θα τον κυκλοφορησουμε? Στο τσπουραδικο να κατσει διπλα σου.... Όχι, εγώ είμαι Gate Keeper. Πρέπει να κρατήσω ένα image. Θα καθήσει δίπλα στον πιο νέο (όποιος κι αν είναι αυτός). :-* :P www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 ετσι εε>???νουνακια...Παρτε μια γευση απ το τι θα δειτε.Βαλτε κ ενα μουστακι με μια κουφωτη κ ειναι οκ.ΝΑΠΟΥΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Trigga, αν βάλεις παπιγιόν θα σε βάλω να κάτσεις στα δεξιά μου... ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 βασικα εμενα πρεπει να με ειδοποιησετε πιο πριν απο ωρες μην σας πω απο μερα για να ξερω πως θα ρθω κτλ. Θα με συστησεις σαν γκομενα απο δεξια σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση