trigga Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Ψηθήτε κ για τζαμιάρισμα, ειδικά αν θα χουμε κ έξαρχο ετοιμαστείτε για ακρόαση με ζουμιά, απλά παιδιά αρχίστε να κλείνετε καμμιά ημερομηνία απο τώρα για να ξέρουμε τι γίνεται.Γράψτε τις περιόδους που θα βρισκόσαστε στο βόλο ώστε να μπορέσουμε να γνωριστούμε-πιούμε-παίξουμε ή τπτ άλλο άν έχετε.Κ καραβάκι αν έχουμε πάμε κ μια βόλτα μέσα προς τα βαθιά με να βάλουμε κ βάθια στον εξαρχο να μας παίζει τον καραβίσιο τον vai. Υ.Γ.Στούντιο φκαριστώ για την εξυπηρέτηση που θα μού κανες αλλα τον πήρα αν είδες τον ενισχυτούλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 To είδα και χάρηκα πολύ για σένα.... ;) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 1-7 Αυγούστου θα είμαι στο Βόλο. Ψήνεστε για τσιτσιραβλο-τσιπουρο-jam? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 εγώ θα μείνω αθήνα λόγω δουλειάς :( στις 12 μαλλον θα πάω βολο με αδεια. αααααχ :( a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 εγώ είπα ειδοποιήστε με κ έρχομαι να σας δώ ρε παιδιά.Ανετα στείλτε πμ. τηλέφωνο η σας δίνω το δικό μου το πολύτιμο κ βρισκόμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Το θέμα είναι να δούμε πόσοι είμαστε διαθέσιμοι και αν όντως είμαστε διατεθημένοι να ρίξουμε καμιά πενιά... Μη κουβαλάω τζάμπα κιθαρόνια από Γιάννενα ;D REGARDS www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 PETER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 PETER Μόκο κι εσύ ρε Λάκη. :-X Είναι μικρός ο κόσμος ρε. Θα 'ρθω τοίχο-τοίχο και θα σε πετύχω...Θα σου ρθω νύχτα στΛάρσα να σκλέψω τχανγτστρομ REGARDS www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 LAKHDES, ANTI NA TZAMAΡΕΤΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, GET A LIFE OR BETTER GET A WOMAN. ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ. :P ΥΓ. Στην πραγματικότητα ζηλεύω. Αν ήμουν Ελλάδα ίσως έκανα ένα τσαφ. :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 aderfos leei hagstrom gtp gia jazz me paf 50 isws gia punkorap.H oxi? Κρέμα ο PETER REGARDS ΛΑΚΗΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση