boody Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Παιδες εχω παρατηρησει συχνα πυκνα πολλες αναφορες για βολο απο πολλα μελη . Ποσοι ειμαστε ? Εγω μενω βολο 15 χρονια . ειμαι απο αλεξανδρουπολη. Παντως λιγο ακυρη η εποχη για απογραφη γιατι ολος ο βολος ειναι στις παραλιες και στα... πηλια και στα χωρια τους , στα εξοχικα τους , στα τσιπουραδικα τους , και μαλλον δε πολυμπαινουν στο ιντερνετ. http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Να βάλω οβολό απο Λάρσα μιας που είμαστε δίπλα κ μπορούμε να γίνουμε κολλητές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GiorgosVolos Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 κ εγω απο βολο ειμαι κ σπουδαζω βολο ;D Νομιζω ειναι πολυ συμφορουμιτες απο Βολο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Η κοπέλα μου είναι από Βόλο. Πιάνομαι κι εγώ; ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Η κοπέλα μου είναι από Βόλο. Πιάνομαι κι εγώ; ;D οχι εκτος αν επισκεπτεσαι το Βόλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frail Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Ξενιτεμενος στην Αθηνα για σπουδες! Το καλοκαιρι και τις γιορτες παντα στο Βολο! ;D 東海は十分だ = Only a Tokai is good enough! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 οχι εκτος αν επισκεπτεσαι το Βόλο ΠΟΛΥ συχνά... Σώγαμπρος έχω γίνει...;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frail Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 ΠΟΛΥ συχνά... Σώγαμπρος έχω γίνει...;D ειναι βαρια η ευθυνη ... αλλα ΙΣΩΣ μπορεις να παρεις το χρησμα! :o :o 東海は十分だ = Only a Tokai is good enough! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 σωγαμπρος κ προικοθήρας? :P Αφου ρε μαύροι πάτε βόλο γιατι δεν κανονίζουμε ενα καλοκαιρινο ουζοκατάνυγμα?Φρεσκοθαλασσιές-χταποδέτο κ συζητησάρες περι ανέμων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Αφου ρε μαύροι πάτε βόλο γιατι δεν κανονίζουμε ενα καλοκαιρινο ουζοκατάνυγμα?Φρεσκοθαλασσιές-χταποδέτο κ συζητησάρες περι ανέμων Εγώ θα είμαι μάλλον εκεί τις πρώτες 7-10 μέρες του Αυγούστου. Αν θέλετε κανονίζουμε συνάντηση. ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση