Bora Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 Τι γνώμη έχετε για το νέο Workstation της KORG? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 http://www.noiz.gr/index.php?topic=10669.0 ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bora Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Thanks!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
filippas Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2008 Για κάποιον που έχει όρεξη για ψάξιμο καλό καμιά σχέση με triton για να είμαι ειλικρινής μου άρεσε χθες το άκουσα σε φίλο μου στη γουμένισσα το όργανο έχει δυνατότητες (καλό).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jm000 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Εχω το Μ3, καμία σχέση με Triton, (Το έχω και αυτό ) αν μάλιστα βάλεις και την κάρτα Radias μεσα, το μηχάνημα απογειώνεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Akiss Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 θα σου ελεγα να δεις αυτο. Enjoy... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Δεν έχω παίξει τον ανταγωνισμό (Μotif XS - Fantom G) αλλα το Μ3 είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ οργανο και με πολύ ωραίο κλαβιέ ακόμη και στα 61-76 πλήκτρα. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 θα σου ελεγα να δεις αυτο. Enjoy... :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o μόλις έμεινα με ανοιχτό το στόμα, ίσως τώρα να εξηγείται η ατελείωτη αγάπη μου για τα workstations. Ανήκουν στα πιο υποτιμημένο είδος συνθ , μερικοί φτάνουν στο σημείο να τα θεωρούνε μη καθαρόαιμα σύνθ , και όμως είναι το καλύτερο είδος σύνθ που μπορεί κάποιος να αγοράσει για τα λεφτά του. Δεν το συζητάω ότι εκ μακραν είναι μια εκτέλεση ενός μυθικού κοματιού με το τόλμημας μια αντάξιας διαφοροποίησης στην μελωδία. Μπράβο στον δημιουργό , η σκληρη δουλεια και η όρεξη δεν κρύβονται. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Akiss Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 η σκληρη δουλεια και η όρεξη δεν κρύβονται. Ακριβος...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o μόλις έμεινα με ανοιχτό το στόμα, ίσως τώρα να εξηγείται η ατελείωτη αγάπη μου για τα workstations. Ανήκουν στα πιο υποτιμημένο είδος συνθ , μερικοί φτάνουν στο σημείο να τα θεωρούνε μη καθαρόαιμα σύνθ , και όμως είναι το καλύτερο είδος σύνθ που μπορεί κάποιος να αγοράσει για τα λεφτά του. . Συμφωνώ μαζί σου και θα πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι το μάλλον των synth είναι τα workstation. Δε βάζω κάνένα αναλογικό synth δίπλα σε ένα Motif es-xs. Το Μ3 πάντως δεν το άκουσα αλλά και μόνο που δεν είναι ίδιο με το triton σημαίνει όυι θα έχει διαφορετικού είδους ενδιαφέρον. Φιλικά πάντα ninja. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση