ibanez21 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 γεια χαρα,κατα τυχη ψαχνοντας στο net ειδα αυτον τον ενισχυτη http://www.peavey.com/products/Vypyr/index.cfm,ειναι καινουργιος modelling ενισχυτης με πληθωρα χαρακτηριστικων και αρκετα φθηνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται ως hardware υλοποίηση του revalver που το έχει εξαγοράσει η peavey (μάλιστα για το mkIII οι τεχνικοί της peavey αναμήχθηκαν και αυτοί στην ανάπτυξή του) Σαν πρόγραμμα είναι συμπαθητικό. Για αυτόν τον ενισχυτη, είδωμεν... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 μακαρι να ειναι το revalver σε hardware εκδοση ;D ;D ;D Απ οτι ειδα 2 μοντελα το 120 και το 60W εχουν κ λαμπατη τελικη ενισχυση ;) Ίδωμεν... -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 Εντάξει και εγώ γουστάρω τις λάμπες, αλλά και το revalver σκοτώνει ;D Από ότι είδα το best buy πρέπει να είναι ο 30ρης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Πολύ της μόδας πάει να γίνει το modeling+λάμπατη κατασκευή. ;D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση