Προς το περιεχόμενο

Zητω τη συμβουλη σας για ενα πακετο που βρισκεται στο τελωνειο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

Οπως γραφω και στο τιλο ζηταω τη συμβουλη σας για το εξης θεμα:

Στις 6 ιουνιου σταλθηκε απο την Αμερικη μια κιθαρα με προορισμο την Αθηνα με USPS(οχι Global express mail,αδυνατουσε ο αποστολεας καθως το ταχειδρομειο του δεν υποστηριζε την εν λογω υπηρεσια...ετσι τουλαχιστον ισχυριστηκε)

Απο τις 12 Ιουνιου λοιπον το πακετο βρισκεται στο τελωνειο(το γνωριζω απο το tracking number που μου εδωσε:Into Foreign Customs, June 12, 2008, 9:57 am, GREECE,Arrived Abroad, June 12, 2008, 8:02 am, GREECE)

Εγω το μονο που μπορω να κανω ειναι να περιμενω?

Μπορω να παω εκει και να το παρω?

Υπαρχει τροπος να επισπευσω καπως τη διαδικασια?

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ααα πολύ βιάζεσαι!!! Δυστυχώς αν δεν είναι global express κάνει από 10 έως +∞ μέρες στο τελωνείο και δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό!

• Moderator

ααα πολύ βιάζεσαι!!! ...

Ακριβώς. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά εμένα μου έχει τύχει κάτι τέτοιο 2 φορές στο παρελθόν και χρειάστηκαν περισσότεροι από 3 μήνες την κάθε φορά. (Για πράγματα αξίας της τάξης των 200 Ευρώ).

Αν η κατάσταση από το 2006 δεν έχει βελτιωθεί, και με τα δεδομένα του "Ελληνικού Αυγούστου" όπου δεν δουλεύει τίποτα, θα περίμενα την κιθάρα προς το τέλος Σεπτεμβρίου.

Βρές το τηλ του κέντρου διαλογής (στην Κων/πόλεως ή/και στο Ελ. Βενιζέλος), πάρ' τους, δες βάση tracking number αν όντως είναι στα χέρια τους, και πήγαινε απο κεί να το πάρεις μόνος σου. Συνήθως δεν πιάνει, αλλά δύο φορές έχει δουλέψει σε μένα μετά απο αρκετή αγριάδα και απειλές  ;D ;D

Leo got it right the first time

φορα ενα γηλεκο με καλοδια και τετεια και πες οτι 8α αυτοανατυναχθεις αν δεν σου δωσουν την κιθαρα...

η βαψε ενα νεροπιστολο μαυρο(sto prison break εποιασε) και παρε ενα φιλο σου για ομηρο... και απειλισε τους.. αλλιως.. απο σεμπτεμβριο θα παιζεις κιθαρα με τι δροσουλα  ;D ;D ;D

psycho beatsssssss

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου