oneofthem Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 γεια σας και καλό καλοκαίρι, είμαι στο εξοχικό μου και από το παράθυρο αυτό που αντικρύζω είναι ένα άλογο με μεγάλο πρόβλημα αν και δε γνωρίζω τον ιδιοκτήτη, ο πατέρας μου λέει ότι τον είχε προειδοποιήσει πως με τον τρόπο που φορτώνει το ζώο θα το διελύσει το αποτέλεσμα, διελυμένη μέση-σπονδηλική πέρα για πέρα, μια τεράστια ουλή στο σβέρκο και μια επίσης τεράστια κοίλη (ή κήλη?) το ζώο αντέχει για πολύ ακόμη και υποφέρει, το έχουν αφήσει μάλλον για να πεθάνει αλλά αυτό δεν θα γίνει σύντομα μάλλον και αν γίνει μέχρι να το πάρουν είδηση θα έχει πρόβλημα η κατοικημένη περιοχή ξέρω πως υπάρχει ένα παλιότερο θέμα στο noiz που μίλαγε για κάποιες οργανώσεις που βοηθούν τα ζώα αλλά μιλούσατε κυρίως για γάτες και σκυλιά οπότε δεν γνωρίζω κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει αλλά δε μπορώ να το εντοπίσω έχετε καμιά ιδέα για το ποιος μπορεί να το βοηθήσει? θα επιστρέψω μέχρι το βράδυ για να ελέγξω απαντήσεις και ΠΜ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aposperitis7 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 http://www.filozoiki.gr/programs/programs_6.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 Δε θυμάμαι για ποιο thread λες (θα κοιτάξω και στην αναζήτηση μπας και βρω κάτι) αλλά εκτός από το λινκ της Φιλοζωικής (στην ποία μπορείς να απευθυνθείς) που σου έδωσε ο φίλος ψάξε για κάποιον κτηνίατρο της περιοχής (αφού είναι ΣΚ ελπίζω να υπάρχει εφημερεύων) ώστε να το εξετάσει και να πράξει κατάλληλα......Μη το παραμελήσεις, κάνε το τώρα. Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 Έχεις ΠΜ φίλε μου. Πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση ;) ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oneofthem Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 ευχαριστώ για τις απαντήσεις, στέλνω email στην φιλοζωική και βλέπουμε τι μπορούν να κάνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση