Προς το περιεχόμενο

Πήρα κιθαρόνι κ πήγα για βουτιές στους ενισχυτές &

Προτεινόμενες αναρτήσεις

φιλε trigga:

ΕΙΧΑ παλιοτερα τον CRATE POWERBLOCK. το μοναδικο πραγμα που νομιζω οτι χρησιμευει αυτο το πραγμα ειναι το να εχεις ξεμεινει απο καθε λογης ενισχυτη , η να περιμενεις μια παραγγελια ενος ΕΝΙΣΧΥΤΗ , διοτι αυτο το πραγμα για μενα ΔΕΝ ειναι ενισχυτης.εβγαζε εναν μονιμο θορυβο , πολυ μπουκωμενο ηχο , και το eq ειναι οτι χειροτερο εχω δει/ακουσει σε ενισχυτη. το μονο εντυπωσιακο που θυμαμαι ηταν η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ενταση του. ΣΚΟΤΩΝΕΙ αυτο που ακουγεται.

(παντως ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειδους ηχος ειναι αυτος που ακουγα)

απο την αλλη:

εχω παιξει την κεφαλη του LV300 (LV300H) στον νακα στη σολωνος πριν μετακομισουν απο εκει τα "κιθαριστικα".

ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ επιλογη. ΣΠΕΡΝΕΙ για τα λεφτα της. μαλιστα τοτε , την ακουσα με μια καμπινα Line6 1χ12" και μετα σε μια laney 4χ12".πολυ καλα καθαρα , το bright switch (και λιγουλακι tweaking) , κανει το μηχανηα να μυριζει fender-ιλα και απο "γκαζι" να φαν και οι κοτες. μου αρεσε πολυ - π ο λ υ -- Π Ο Λ Υ :P   

ο μοναδικος λογος που δεν την πηρα ηταν επειδη την συγκεκριμενη περιοδο μου ετυχαν απροβλεπτα εξοδα (ετσι ειναι η ζωη) και δεν μ "επαιρνε".

(συγνωμη για το μαλλον εντονο/απολυτο υφος μου -δεν το συνηθιζω ::)- αλλα ειναι καλοπροαιρετο προσπαθωντας να βοηθησω  :P)

σου ευχομαι "καλη επιλογη" ;)

Mesa/Boogie & Strato

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 154
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

το οτι εβγαλε το σύνολο όμως έναν απίστευτο ήχο δεν έχει να κάνει κ με το crate?Ειναι οι δύο πιο καθαροί κ δυνατοί που δοκίμασα κ "κουβαλήσιμοι" σχετικά.

Μήπως εσυ μουντάδες κ μπάσα δεν τα αγαπάς ?Γιατι το ζήτημα είναι τελείως μα τελείως υποκειμενικό.Αλλο να παίζεις ρόκ κι άλλο τζάζ ρε παιδί μου, άλλα τζιτζίκια στο ένα άλλα στο άλλο.

*Παρεπιπτώντας σήμερα δοκίμασα marshall ενας mg 100 fx ή κάτι κοντα σ'αυτό, vox valvestate,crate 65,crate 120 wat head se 4x12 cab,carvin (δεν εχω ιδέα τι απλα τραντζίστορ κ ήταν καλός εκτός των μπασων του).Εκτος του carvin όλα τα άλλα ήταν παναγιά μου βοήθα με να φύγω

Υ.Γ.Δοκίμαζα το σετάκι αυτο που λέτε κ μπήκε ενας κοντραμπάσος στο μαγαζι γιατι άκουσε απ έξω ωραίο ήχο.Οπότε έχω ήδη 3 επιτόπιες κρίσεις απ το υπαρχον κοινό το μαγαζιού που ερωτεύτηκαν τον ήχο κυριολεκτικά.

spimavούλη θέλω αν μπορώ αυριο να τα βάλω δίπλα-δίπλα κ να καταλήξω επιτέλους, εκτός αν βρεθεί κ κατι άλλο.Επίσης η σουπερφανκολογία είναι επιθυμητή για τα του χρηματικού μέρους κ τεχνολογικών γνώμεων κτλ

*και άλλους δύο ξέχασα τον behringer vtone(2x12),kustom (60 watt solid νομίζω).Ο πρώτος απλά για το χαβάλε ειπα να μπεί κ όντως είναι για το χαβαλέ.Ο άλλος κααααααααατι εκανε αλλα μπάσο πάλι γιόκ.Θελει πανω απο 120-150 βάττ το σκαφίδι για να βγάλει ήχο ρε παιδί μου πώς να το κάνουμε.Σιγα σιγά το συνειδητοποιώ

Αναφέρεις κάτι για θόρυβο το οποίο δεν άκουσα κ ο ενισχυτής εκει που ήταν έριχνε το μαγαζί αν θα παιζα με δύναμη.Επειδή εμείς οι μάστορες :P νιώθουμε απο δυναμικές πρέπει να έχουμε πολύ ένταση κ να χειριζόμαστε το θέμα έτσι ναούμ

ok man.

απλα κατεθεσα την αποψη μου , προς βοηθεια σου.

παντως αν σου κατσει δωσε μια τελευταια ευκαιρια στον LV300. αν και παλι σ αρεσει ο powerblock τοτε καλοριζικος!!!

ιτσ απ του γιου μαν. ;D

Mesa/Boogie & Strato

@trigga

με αλλαγμένο απ οτι κατάλαβα ΜΕΓΑΦΩΝΟ ;D με ενα electrovoice evm12 L που ήταν νομίζω ή 150 ή 200 watt. 

Δηλ. με το ΚΑΛΥΤΕΡΟ μεγαφωνο κιθαρας που εχει κατασκευαστει ποτε (200αρι ειναι)  ;) σε συνδιασμο με μια απο τις καλυτερες καμπινες που εχουν κατασκευαστει ποτε ;)

http://www.electrovoice.com/products/410.html

Το άκουσα κ άκουσα κ άλλους 5-6 ενισχυτες της σειράς κ ήταν σαν να μιλάει η πούτσα στη βούρτσα κ η βούρτσα να κάθεται αγέροχα σάν τσολιάς στα ανάκτορα.ΤΟ ΜΠΑΣΟ κ γενικά η γλύκα του αιώνα αλλα δεν έχω ιδέα για το άν αξίζει τα λεφτά του επειδή δεν σκαμπάζω απ αυτά.

αφου το λες και μονος σου :)

τα πραγματα ειναι απλα oπως σου ειπα :χρειαζεσαι εναν ΔΥΝΑΤΟ και ελαφρυ ΚΑΘΑΡΟ ενισχυτη για jazz (οποτε ο Crate ειναι ταμαμ για την δουλεια που τον θες ΕΣΥ,προσεξε ΕΣΥ οχι καποιος αλλος) και μια μικρη και σχεστικα ελαφρια 1Χ12 καμπινα με ΑΝΤΡΙΚΟ μεγαφωνο (και εχεις βρει την καλυτερη που υπαρχει με το ΣΩΣΤΟ μεγαφωνο,γιατι οι τωρινες εχουν κατι αδερφιστικα Celestion ;D)

οποτε για αλλη μια φορα διαπιστωνεις οτι το ρητο που βρηκαν χαραγμενο οι αρχαιολογοι στη Βαβυλωνιακη επιτυμβια στηλη στην Ουζουρακ ("ο θεος κανει λαθη ο Ζουπερφανκ ΠΟΤΕ" ;D ;D ) ειναι ΣΩΣΤΟ ;) :)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Για την ενημέρωση σας κ μόνο το παραπάνω συστημα αγοράστηκε μόλις πρίν 2 λεπτά :D

Για καλο κιθαρένιο καλώδιο μιλήσαμε λίγο κ μου είπε νομίζω κάτι σε planet waves κ γύρω στο 30ευρω .

Υ.Γ.Ετοιμαστείτε να μου πουλήσετε reverb πετάλι αν έχει κανείς γιατι το οικονομικό με το παραπάνω πακέτο πατωσε κ δεν είναι για καινούρια εργαλία.Να φτάξω μονος μου δεν υπάρχει περίπτωση οποτε μην το πείτε

Εντιτ: χθες στη δοκιμή το είδα με ενα  LINE6 TONE CORE VERBZILLA αλλα αυτό στα 150 γερμανικά ποναει πολύ κ δεν παλευει προς το παρόν

Για ενισχυτή μπάσσου σκέφτηκες?  ;D 

Πέραν του off topic, διάβασα προσεκτικά το θέμα απ'την αρχή, και σε μένα φάνηκε πολύ καλή η λύση του Superfunk. Κεφαλή και μια καμπινούλα με ηχείο με μεγάλο wattage. Ειδικά αν σου άρεσε ο powerblock είναι καλή λύση. Πέραν αυτού, επειδή είπες ότι δεν θες να κουβαλάς πολύ πράμα σε live κλπ., δεν σκέφτεσαι καθόλου μια λύση τύπου POD ή παρομοίων μηχανημάτων και κατευθείαν στην κονσόλα? Σαφέστατα δεν θα αναδεικνύεται στο μέγιστο ο ήχος της κιθάρας σου, αλλά τουλάχιστον θα λύσει το πρόβλημα του κουβαλήματος...

edit: Μόλις είδα την απάντησή σου, οπότε καλορίζικος, καλόπαιχτος και καλά live!  :D

αντε καλοπαιξιμος τριγγα!  ;D

παρολα αυτα ελα ενα ταξιδακι σαλονικα ! ;)

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

αμα μυρίσω τζαμάρισμα, έεετσι με την αρμύρα, θα έρθω :P

Θελώ να πάω στον ελκάβλντ βόλο οταν πάει σίγουρα.Για σαλονικη παιζει ενα λάιβ νομιζω στο αντιρατσιστικό με τους microfone snipers που κάνω μουζικη οπότε θα πεσει μηνυμα νοιζένιο οταν θα ανέβω για να ρ8ειτε να με θαυμάσετε, να μου βγάλετε φωτογραφίες κ να υπογράψω τα αυτόγραφα.Ο όρος είναι οτι μονο σε γυναικία οπίσ8ια κ εμπρόσ8ια θα υπογράψω, όποτε κανονίστε να έχετε :P

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου