Προς το περιεχόμενο

Πήρα κιθαρόνι κ πήγα για βουτιές στους ενισχυτές &

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ευχαριστώ για το οτι ασχολήθηκες αλλα αν σε πειράζουν ολα αυτα που αναφέρεις γιατι το κάνεις με μισή καρδιά?Δεν μου έχεις καμμια υποχρέωση να με βοηθάς κ να μου τα χώνεις με τρόπο επειδή δεν σου αρέσει κάτι.Απλα μαν μην ασχολήσε κ μην διαβάζεις τα πόστ.Αληθεια παιδιά μας πειράζει πολύ η ζέστη τελευταία βλέπω.

Ποιο πάνω ανέφερα το budget κ αυτα που προτείνεις ειναι κλασσικά κ γνωστά αλλα ξεφύγαμε.....Το κουβάλημα το τόνησα πιο πάνω οτι δεν ειναι το ζητούμενο μου.(roland-jazz king)

Αν βρω έπι κ τζάζ, που δεν το κόβω, θα τους ακούσω.

Υ.Γ.Ο βοξ απλα δεν μου άρεσε, είναι κακό που έχω ένα στύλ στο μυαλό μου κ δεν πάω σύμφωνα με το ποιος είναι πιο βίνταζ απο τον άλλο?Πραγματικά το καλοκαίρι φταίει άπειρα όμως......

Τόνισα επίσης οτι είναι υποκειμενική η ανάλυση αλλα σαν επίδοξος θερμοσίφωνας κ καύσωνας την έγραψες την σχολιάρα σου μάν.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 154
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ευχαριστώ για το οτι ασχολήθηκες αλλα αν σε πειράζουν ολα αυτα που αναφέρεις γιατι το κάνεις με μισή καρδιά?Δεν μου έχεις καμμια υποχρέωση να με βοηθάς κ να μου τα χώνεις με τρόπο επειδή δεν σου αρέσει κάτι.Απλα μαν μην ασχολήσε κ μην διαβάζεις τα πόστ.Αληθεια παιδιά μας πειράζει πολύ η ζέστη τελευταία βλέπω.

Ποιο πάνω ανέφερα το budget κ αυτα που προτείνεις ειναι κλασσικά κ γνωστά αλλα ξεφύγαμε.....Το κουβάλημα το τόνησα πιο πάνω οτι δεν ειναι το ζητούμενο μου.(roland-jazz king)

Αν βρω έπι κ τζάζ, που δεν το κόβω, θα τους ακούσω.

Υ.Γ.Ο βοξ απλα δεν μου άρεσε, είναι κακό που έχω ένα στύλ στο μυαλό μου κ δεν πάω σύμφωνα με το ποιος είναι πιο βίνταζ απο τον άλλο?Πραγματικά το καλοκαίρι φταίει άπειρα όμως......

Τόνισα επίσης οτι είναι υποκειμενική η ανάλυση αλλα σαν επίδοξος θερμοσίφωνας κ καύσωνας την έγραψες την σχολιάρα σου μάν.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις

καλα μαλλον εσενα σε χτυπησε κατακεφαλα ο ηλιος σημερα στη βολτα!!!  ::)

εχω ακουσει τον επιφον και επειδη νομιζω οτι θα σου πηγαινε προφανως και εγραψα για να τον εχεις στα υποψιν...ΝΑΙ δν μου αρεσει το στυλ σου(οπως γραφεις εννοω γιατι δν σε ξερω κιολασ) ΑΛΛΑ προφανως και θα γραψω αν νομιζω οτι μπορω να βοηθησω...σιγα μην κατσω να πω " αααααα  τον ταδε φουστη (γενικα μιλαω... :)) δν τον παω μια , κατσε να μην του προτεινω τπτ..."... ξεκολλα!!!!!

για τον βοξ να ξερεις οτι και τον εχω και εχω σκοπο να τον δωσω( δλδ και τον ξερω πολυ καλα σαν ενισχυτη και δν με καλυπτει πληρως οποτε δν ειμαι κολλημενος μαζι του...) αλλα οταν ερχεσαι και τον λες μετριο επειδη "δν παιζει τζαζ!!!"...εεεε φχαριστω πολυ!!! δν παιζει και doom metal  αλλα τι να κανουμε!!!

Υ.Γ. το οτι με αποκαλεις " θερμοσιφωνα" και "καυσωνα" να το εκλαβω σαν θετικο για το ποσο θερμος αντρας ειμαι ????  :P

εμ ειδες αυτο σου λεω??? πες με "μα@@κα " να καταλαβαινομαστε!!! :D

Αντε κουβέντα να γίνεται.Οσπου να πάρω γνωμες για ενισχυτη θα μου χετε βγάλει το μοχίτο απ τη μύτη ναούμ.

Ειναι πιο κάτω απο μέτριος ΓΙΑ ΜΕΝΑ.Καταλαβε το υποκειμενικο της κατάστασης ρε αν8ρωπε.Ολοι οι ενισχυτες που ακουσα κ εγραψα σημερα είναι σχολιασμένοι υπο την αιγίδα του υποκειμενισμού κ του ΕΟΤ.

Υ.Γ.Πουλα το να ησυχάσουμε το ριμάδι το ψευτικο.Τον θερμοσίφωνα τον έπιασες σχετικά καλά.Βγαίνει απο το ζ'εστη-μαλακίες-νοιζ-καυσωνας-μπανιο-ζεστο νερο και πάει λέγοντας.Αρχιζει να το σπικάρεις το τρίγκικο.Αλα της ναουμ

Μια διόρθωση από κάτι που είδα πιο πριν: O Scofield δεν παίζει πια με Βοοgie Mark αλλά με Vox ΑC30. Nαι Τριγκάκο, δεν κάνει μόνο για brit pop, british invasion στυλ Yardbirds κλπ κλπ. Είναι θαυμάσιος ενισχυτής και με δική του προσωπικότητα...

Επίσης, αναφέρθηκε προηγουμένως και ο Epiphone Blues Custom 30 (κόμπο 2x12 με Eminence Lady Luck - φουλ λάμπα συν tube rect. συν ένα απίστευτο tube driven reverb συν απίστευτα στιβαρή κατασκευή με τόσο χοντρή καμπίνα και καλά υλικά που δεν έχω δει σε ενισχυτές τριπλάσιας τιμής).

61012emi.jpg

Μιας και ήμουν ευτυχής κάτοχός του στο παρελθόν για αρκετό καιρό, μπορώ να σου πω Τρίγκα ότι είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για σένα που υποψιάζομαι τι ήχος σου αρέσει. Έχει πολύ ζεστό ήχο που γεμίζει όλο το χώρο (ειδικά με μια σταλιά από το θεϊκό του reverb χάνεσαι) και επίσης έχει δυο επιλογές για watt, 15 για σπίτι (πιο μουντά) ή 30 για λάιβ (πιο λαμπερά). Κι αν σου κάτσει κι η όρεξη για διστόρσια, θυμίζει μια ιδεατή διασταύρωση AC15 και Marshall Bluesbreaker. Και από εμφάνιση, απλά κλαίω τη μοίρα μου που δεν είχα τα λεφτά να τον κρατήσω μόνο και μόνο για να τον χαζεύω.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

2χ12 θα είναι οσο είναι το γραφείο μου πάλι κι αυτός γμτ.....Που να τα κουβαλάς αυτά τα θηρία πάλι.

Στα μαγαζια που πήγα εδω τετοια πράματα δεν είδα κ ουτε φανταζομαι να δώ κ στα υπόλοιπα που είναι πιο μικρά.Πως να τον δοκίμαζα κι αυτον κ τους άλλους που γράφτηκαν.Μαλλον με την απορία θα μείνω.

Οσο για τον vox για ακόμα μια φορα είναι τζιτζικαρία.Ο scofield τζιτζίκια τζάζ παίζει με διστόρσια κ εφφέδια του διαόλου.Εγω γουστάρω καθαρίλες κ μουντίλες γλυκές με headroom του Αλή Πασα απ' Γιάννενα.Αυτο που άκουσα δεν με έπεισε για τον ήχο που μαρέσει να ακούω.Ουτε κάν το υποτιθέμενο γλυκό ήχο(λαμπιόνι) στα αυτά δεν μου δωσε.Απο ένταση κ αντοχή στην παραμόρφα πάντως είχε να φάνε κ οι κότες, αφου πανω απο 5-6 δεν το πήγα κ το μαγαζί έτριξε.(Σε σύγκριση με τον Deville κ τις υπόλοιπες λάμπες που άκουσα εκτός κ απο τον blues junior που ήταν ο χειρότερος όλων)

Απο βδομάδα θα κανονίσω κ με το δάσκαλο να πάμε ακομα μία κ να δούμε τα καλύτερα κ οτι δεν δοκιμασα κ παλεύει.Δε θελει βιασύνες το γλυκό να δέσει αλλα εγω πονάω εδώ κ καιρό που έχω πάλι την υπολογιστάρα με τα σόφτγουέρια :P

ωχ πως το εχασα αυτο? Το φανταστηκα κιολας σε ταινια!!

'Ψωνιζοντας ενισχυτη με τον trigga' :D :D

χωρις πλακα τωρα ξερεις την αδυναμια που σου εχω ισως σου εκανε και κανενας ενισχυτης ακουστικων οργανων , ακουσε εστω κανεναν ποτε δεν ξερεις..Εχω ενα φιλο τρελαμενο με αυτο το 'πειραμα' ..

To λεω αυτο γιατι υποψιαζομαι πως χρειαζεσαι κορνα. ::)

www.myspace.com/costaexarhos

Ρε Trigga κάνε και μια Βόλτα από Βόλο έχει και καμμιά 10αρία εδώ για τέστ...

3 έχω μόνο εγώ, άλλους 3 ο φίλος μου....

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Τζαμπα κουραζεσαι και προβληματιζεσαι.

Θες κατι πολυ απλο δηλ.εναν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ενισχυτη για να παιζεις τζαζ.

Ευκολοτερο πραγμα απο αυτο δεν υπαρχει.

Βρες εναν τραντζιστορατο σε υψηλα βαττ και θα εισαι πασας.

ο CRATE POWERBLOCK (κεφαλη) ειναι 150 βαττ και ζυγιζει ....4 γραμμαρια (ειναι δε παμφθηνος) παρε και μια καμπινα 1Χ12 με ενα ΥΨΗΛΟ ΣΕ WATTAGE μεγαφωνο και καθαρισες,δεν ειναι δε και καμμια επιστημη το θεμα ;)

http://www.sonicstate.com/news/shownews.cfm?newsid=2290

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Καλημερα,

ΑΝ υποψιαζομαι καλα ΤΙ σου αρεσει, θα πρεπει να σου κανει ο Roland Jazz chorus (αλλα νομιζω οτι εχει 2 ηχεια). Κλασσικη επιλογη καθαρων jazz κιθαριστων. Επισης (αλλα αντε βρες τους) βγαιναν παλια κατι ενισχυτες Music Man και ηταν καλη φαση

Make me fries...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου