Προς το περιεχόμενο

Πήρα κιθαρόνι κ πήγα για βουτιές στους ενισχυτές &

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρόσεχε μόνο να επιλέξεις σωστά το τι σόι ξύλο θα είναι το κουρδισμένο ξύλο: maple ή rosewood? Εδώ σε θέλω μάγκα μου...

Το καφάσι να είναι ή από μπίρες (προτιμούνται οι μαύρες για πιο μπάσο ήχο) ή από πατάτες (με το χωματάκι τους απάνω, για περισσότερη αλητεία)

;D

(anyway, καλόπαιχτος εύχομαι και να ανεβάσεις κλιπάκι, ε;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 154
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Triga, παίζει ρόλο και πόσο μεγάλος είναι ο χώρος που παίζεις. Αν παίζεις π.χ σε ένα δωμάτιο 2x3, τα μπάσα θα "μπουκώνουν" περισσότερο απ' ότι αν παίζεις σε μεγαλύτερο χώρο. Εκτός από το ύψος που θα τον βάλεις, δοκίμασε να δώσεις και λίγη κλίση στην καμπίνα (προς τα πάνω εννοείται).

Ξεκόλα με τις υποκειμενικές λεπτομέρειες. Σήμερα ξύπνησες και ακούς μπάσσα, το απόγευμα μετά από ένα-δύο τσίπουρα θα ακούς τα πουλάκια να κελαϊδάνε, το βράδυ ο ήχος σου θα είναι περίπου τέλειος (παρέα με το Johnny τον περιπατητή...), μόλις αλλάξεις χορδές θα γίνει πιό clean, εάν βρείς καινούργια γυναίκα ο ήχος σου θα είναι του παραδείσου.... Βάλε την ένταση στο 5-7-9 και ευχαριστήσου το καινούργιο εργαλείο και μη κοιτάς τις λεπτομέρειες...το πρόβλημα δεν είναι ποτέ  ο ήχος, είναι αν θα μάθουμε να παίζουμε καλύτερα για να βγάλουμε καλύτερο ήχο...δεν κάνει η ρακέτα τον τενίστα.

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Βάλε την ένταση στο 5-7-9 και ευχαριστήσου το καινούργιο εργαλείο και μη κοιτάς τις λεπτομέρειες...το πρόβλημα δεν είναι ποτέ  ο ήχος, είναι αν θα μάθουμε να παίζουμε καλύτερα για να βγάλουμε καλύτερο ήχο...δεν κάνει η ρακέτα τον τενίστα.

Ή αυτό που λέει ο marathon

+8011189000

Ξεκόλα με τις υποκειμενικές λεπτομέρειες. Σήμερα ξύπνησες και ακούς μπάσσα, το απόγευμα μετά από ένα-δύο τσίπουρα θα ακούς τα πουλάκια να κελαϊδάνε, το βράδυ ο ήχος σου θα είναι περίπου τέλειος (παρέα με το Johnny τον περιπατητή...), μόλις αλλάξεις χορδές θα γίνει πιό clean, εάν βρείς καινούργια γυναίκα ο ήχος σου θα είναι του παραδείσου.... Βάλε την ένταση στο 5-7-9 και ευχαριστήσου το καινούργιο εργαλείο και μη κοιτάς τις λεπτομέρειες...το πρόβλημα δεν είναι ποτέ  ο ήχος, είναι αν θα μάθουμε να παίζουμε καλύτερα για να βγάλουμε καλύτερο ήχο...δεν κάνει η ρακέτα τον τενίστα.

ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ;D

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ;D

Απλά είμαι πιο μεγάλος (σε ηλικία) από εσάς...και ξεπερνάω εύκολα τέτοια "προβλήματα". Άσε που δεν πίστεψα ποτέ στη ζωή μου σε κουρδισμένα ξύλα.

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Οταν θα σου περισσευουν γυρω στα 70-80€ δοκιμασε αυτο και θα με θυμηθεις:

http://www.auralex.com/sound_isolation_gramma/sound_isolation_gramma.asp

(το μικρο)

Εχω 2 απο αυτα (για τα δυο sub, του Home-cinema και του 2.1 που εχω στο home studio) και

η διαφορα ειναι παραπανω απο εμφανης.Πιο σφιχτα μπασσα, καλυτερη ατακα και καθολου τριξιματα και συντονισμοι με το πατωμα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου