Προς το περιεχόμενο

Πήρα κιθαρόνι κ πήγα για βουτιές στους ενισχυτές &

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τωρα που το σκέφτομαι αυτόγραφο θα θελα ενα ρεβέρμπ να μου δώσετε.Αν είναι το υπογράφω στο manual κ το κρατάτε εσεις.Καλύτερη φάση έτσι με ενα σμπάρο δυο τριγώνια.

Τενκ γιου σμουθοαγόρι που ακούς τα πάντα με το αυτί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 154
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

καλοριζικος ;)

και θυμισου οτι με την καμπινα που αγορασες (Boogie με EV μεγαφωνο) εχεις καθαρισει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στον τομεα "καμπινα" οτιδηποτε ενισχυτη και να της βαλεις στο μελον θα σου δινει τον μεγιστο καθαρο & γεματο ηχο που μπορει να παραξει ο συνδιασμος ;)

(εγω καμμια φορα βαζω τον 5αρι μου HB στη καμπινα αυτη και παιζω "τζαζ" με τσι ωρες... ;D)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Κομπλε ρε σουπερκάντρι σε λέω.Ουτε του παπα να μην πώ πια η περιπτωση αυτή.Ετσι οπως λες είναι να παω να βάλω λαμπάδα ισα με το μποι μου στην εκκλησιά της παναγιάς της νοιζίνας.

Το ριβερμποπετάλι δε μου λέτε όμως τι να πάρω.Μην μου πειτε ομως πολλα λεφτα γιατι δεν παιζουν πλέον.

Με γεια κι από μένα αγορίνα ;) Καλόπαιχτος!!!

Το ριβερμποπετάλι δε μου λέτε όμως τι να πάρω.Μην μου πειτε ομως πολλα λεφτα γιατι δεν παιζουν πλέον.

Από όσα πετάλια reverb έχω δοκιμάσει, το αγαπημένο μου ήταν το Marshall Reflector. Λίγο τσιμπημένο μεν, αλλά πολύ φυσικό, χωρίς να χρωματίζει τον ήχο.

Εναλλακτικά, αν δε θες να δώσεις πολλά χρήματα, πάρε το Digitech DigiVerb. Είναι εφάμιλλο (αν όχι καλύτερο) του κατά πολύ ακριβότερου BOSS RV5 ;)

Το Holy Grail δε με εντυπωσίασε. Άσε που μου ακούστηκε λίγο θορυβώδες...

www.facebook.com/YourPaintedSmile

το χολι κράιστ κ αντικράιστ μου το πρότεινε σαν καλο-φτηνο αυτός που παίρνω την καμπινα.Πανω απο 50-70 ευρω παιδιά πρέπει να βάλω λοστάρι απο πίσω για να ανοίξω την τρύπα να ρ8ει η τράπεζα μετα να μου βάλει..........τις δόσεις

Τεκιου ηλια σε περιμένω βολο

Τζαζ έμαθες σε ωδείο?

μα ΦΥΣΙΚΑ μονο σε ωδειο μαθαινεις τη... τζαζ (μαθινσττζαζζζζζ) ,τι την περασες τη τζαζ (τιτινπερσεςττζαζζζ) ,χι-τζαζ??? ;D ;D

@trigga

μη ξοδευεσαι ακομα,καπου μεσα στου στουντιου μου πρεπει να'χ μια παλια φετ' ZOOM που εχει ουλα τα εφικτ απανου ;D,αν τη βρω στη στελνω τζαμπα  ;) να μου αδειασει και ο χωρος.... :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου