theopas Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 software is like sex...it's better when it's free ;D ;D ;D Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 software is like sex...it's better when it's free ;D ;D ;D Σαφώς. Αλλά αυτό που σου δίνουν. Όχι αυτό που παρνεις με το "έτσι θέλω". Το δεύτερο είναι γνωστό ότι είναι τζιζ-κακά και μπαίνεις τιμωρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 Ναι χαριλατρε μου το ξέρω μην ανησυχεις! Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 Ναι χαριλατρε μου το ξέρω μην ανησυχεις! Το ξέρεις ότι το ξέρω ότι το ξέρεις. Απλά το επεσήμανα για να μην μπερδευτεί ... ξέρεις... κανένας μικρός. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 Ναι χαριλατρε μου το ξέρω μην ανησυχεις! Το ξέρεις ότι το ξέρω ότι το ξέρεις. Απλά το επεσήμανα για να μην μπερδευτεί ... ξέρεις... κανένας μικρός. :) xixi!! ;D ;D ;D ;D Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 Aααααμηηηην... Βοήθειά μας... με αποστομωσες παλι.. ::) ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nimrod7 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Παιδια μολις εγκατεστησα ολο το πακετο των 8 DVD...θα ήθελα αν ειναι ευκολο να με παραπεμψετε σε κάποια site για αρχαριους στη χρήση του Logic studio... macprovideo.com λέγεται αυτό που ζητάς και συγκεκριμένα ξεκίνα με το παρακάτω και προχώρα στα υπόλοιπα: http://www.macprovideo.com/tutorial/Logic8101 Το manual καλό μεν, αλλά περιλαμβάνει τεράστιο όγκο πληροφοριών και είναι αδύνατον να το αποροφήσει αρχάριος. Η χρήση του είναι για reference σε περίπτωση που κολλήσουμε σε κάποια λειτουργία. http://www.myspace.com/nimrodseven Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 αν δε κανω λαθος μπορεις να βρεις μερικα tutorials και στο youtube, οχι τοσο καλα προφανως αλλα σαφως οικονομικοτερα... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση