Προς το περιεχόμενο

Queen&Paul Rodgers Ερώτηση!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

....

(O Mercury μεγαλη φωνη? πριμαντονα ισως, ασχετο)

Νομίζω ότι είναι άδικο να γράφεται αυτό για έναν άνθρωπο που έχει κάνει τόσο πολλά πράγματα, χωρίς να έχει προκαλέσει και που -εν πάσει περιπτώσει- έχει πεθάνει εδώ και τόσα χρόνια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

εμενα δηλαδη γιατι μου αρεσουν παρα πολυ και με τον Paul rodgers ειναι λιγο πιο rosk blues η φωνη του αλλα δεν λες οτι ειναι κακος ημαρτον.!

RUN FOREST....RUN!!!!

Kι ομως τον George Michael (ειδικα μετα απο αυτη την εμφανιση) τον θεωρησα ιδανικο αντικαταστατη, τουλαχιστο γι αυτο που θελαν (θελουν) οι Queen. Μαλλον αυτος δεν θα ηθελε τα .... περεταιρω (υποχρεωσεις κτλ)

Ο αλλος ειναι "κανενας"

Το οτι ο Mercury δεν ειναι εν ζωη δε μου λεει τιποτε. Η γνωμη ειναι για να εκφραζεται για ολους...

Make me fries...

Το οτι ο Mercury δεν ειναι εν ζωη δε μου λεει τιποτε. Η γνωμη ειναι για να εκφραζεται για ολους...

photo594400j6un4.jpg

(Don't push it.)

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

photo594400j6un4.jpg

(Don't push it.)

Δεν σε καταλαβα, υπονοεις κατι?? ζορι?? εισαι μηπως μεσα στην εξεδρα? γιατι εγω δεν με βλεπω. Φιλοι σου τα παληκαρια? εμενα οχι

Σωστος Μενελαε, με πιανεις. Ο Michael σε αυτο το live ειναι τελειος (για αντικαταστατης)

Make me fries...

Ψιλοάσχετο:

Αν και διαφωνώ κάθετα με την άποψη με την άποψη του playloud για τη φωνή του Mercury, ποτέ δεν κάταλαβα την άποψη "ο νεκρός δεδικαιώται". Από που και ως που καταργούμε το έργο και τις πράξεις μιας ζωής εξαιτίας ενός συμβάντος όπως ο θάνατος; Και ο Χίτλερ πχ νταξμωρέ, δεν πειράζει, έχει πεθάνει ο ανθρωπάκος; (τραβηγμένο παράδειγμα, σαφώς)

one colour: black - and shades of grey

(O Mercury μεγαλη φωνη? πριμαντονα ισως, ασχετο)

Αν είναι να μας κάνεις να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε να μας το πεις φίλε playloud ;)...

+2112 για Earendil... 8)

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Να τα ξεχασεις (-ετε) οχι, αλλα δεν ειναι κακο να αναθεωρεις. Οχι δηλ. επειδη οταν ακουγαμε τον ταδε οταν ειμαστε πιτσιρικια και ειχαμε μια γνωμη γι αυτον, αυτο να μην αλλαξει ποτε. Weels are turning...

Τελος παντων αυτη ειναι η γνωμη μου και η αλλη ειναι η δικη σας, καλα κανουμε ολοι. Δε θα σκασω κιολας. Σας αγαπω...

(Κριμα, κι εγραψες ωραιο ..... σχολιο= 2112)

Make me fries...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου