Προς το περιεχόμενο

Queen&Paul Rodgers Ερώτηση!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ήξερα ακριβώς που να το ποστάρω για αυτό το έβαλα σε αυτή την κατηγορία.

Το θέμα έχει ως εξής: Είμαι πωρωμένος φαν των Queen και αφού έμαθα οτι θα ξανακάνουν περιοδία στην Ευρώπη, το αποφάσισα να πάω σε μια από τις συναυλίες τους με τον Paul Rodgers. Η ερώτηση είναι: Υπάρχει κανένα ταξιδιωτικό γραφείο ή κάτι παρόμοιο, που να οργανώνει τέτοιου τύπου εκδρομές για άτομα που ενδιαφέρονται?Γιατι προφανώς δεν λέει να πάω μόνος μου (είμαι κ 19 χρονών) σε μια άγνωστη πόλη του εξωτερικού...

Πλίζ βοηθήστε γιατί πραγματικά καίγομαι... Αν δεν τους δω και φέτος... :(

Αν ψήνεστε μπορούμε να κανονίσουμε κάποια άτομα απο το φόρουμ, που έχουμε ίδια γούστα, να συνεννοηθούμε με ταξιδιωτικό γραφείο.

Το λινκ για τις ημερομηνίες είναι αυτό: http://www.queenonline.com/qpr/tour-dates/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Κοίταξε, το βασικό θέμα είναι ότι ο Paul Rodgers είναι τόσο ΑΘΛΙΟΣ που δεν αξίζει καν να πας. Δε με ενδιαφέρει πόσο ιστορική μορφή μπορεί να είναι, ως τραγουδιστής σε αυτά τα τραγούδια είναι ελεεινός. Η φωνή του απλά δε φτάνει τις νότες που θα έπρεπε και γκαρίζει μπας και τα καταφέρει.

Κατά τα άλλα μην αγχώνεσαι, κλείσε εισητιριάκια κ πήγαινε με κανένα φίλο, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. ;)

ως τραγουδιστής σε αυτά τα τραγούδια είναι ελεεινός. Η φωνή του απλά δε φτάνει τις νότες που θα έπρεπε και γκαρίζει μπας και τα καταφέρει.

Sad but True... :-\

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Όπως κ να 'χει, βλέπεις τον Roger Taylor κ τον Brian May κ βεβαίως άλλους πολύ καλούς μουσικούς,που συνοδεύουν απο παλιά τους Queen στις συναυλίες τους(π.χ. Spike Edney κλπ.) κ ξανακούς τα τραγούδια των Queen live. Όσο για τον Paul Rodgers δεν με χαλάει κ τόσο όσο εσάς. Καταρχήν είδα το dvd τους και μου άρεσε σχεδόν το ίδιο με τις παλιές συναυλίες τους. Απλά έχω αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν μπορεί να υπάρξει δεύτερος Freddie και αφού οι ίδιοι το έχουν αποδεχτεί, εγώ δεν μπορώ να κάνω αλλιώς...

Κοίταξε, το βασικό θέμα είναι ότι ο Paul Rodgers είναι τόσο ΑΘΛΙΟΣ που δεν αξίζει καν να πας. Δε με ενδιαφέρει πόσο ιστορική μορφή μπορεί να είναι, ως τραγουδιστής σε αυτά τα τραγούδια είναι ελεεινός. Η φωνή του απλά δε φτάνει τις νότες που θα έπρεπε και γκαρίζει μπας και τα καταφέρει.

Κατά τα άλλα μην αγχώνεσαι, κλείσε εισητιριάκια κ πήγαινε με κανένα φίλο, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. ;)

Φιλε Μενελαε, ο χαρακτηρισμος που αποδιδεις σε μια απο τις μεγαλυτερες φωνες που εχουν περασει απο αυτο τον πλανητη, ακουγεται τουλαχιστον γελοιος

Ο Paul Rodgers (αν και δεν συμφωνω καθολου στα "μεροκαματακια" που κανει με τους Queen και ουτε εμενα μου αρεσουν οι εκτελεσεις) ειτε το θελεις ειτε οχι, ειναι τεραστιος τραγουδιστης

Κι οσο για το αν φτανει τις νοτες και για το αν γκαριζει για να τις φτασει 1ον τον εχω δει ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ οταν ειχε ερθει στην Ελλαδα στο Ροδον (1994 αν θυμαμαι καλα) να φτανει εξισου ψηλες νοτες και 2ον εχω να σου δειξω VIDEO QUEEN που ο ....... μεγαλος Freddie οχι μονο γκαριζει, οχι μονο σφιγγεται αλλα ΔΕΝ τις φτανει ΟΥΤΕ αυτος τις νοτες που εχει τραγουδισει στο studio

Ειναι γνωστο οτι ενας τραγουδιστης δεν σημαινει οτι επειδη τραγουδησε κατι στο studio στιγμιαια και ισως και πειραγμενα, οτι θα το τραγουδαει και στην περιοδεια σε ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ συνθηκες

Make me fries...

Ναι εννοείται ότι ούτε κι ο Mercury τις έφτανε, αλλά τουλάχιστον δεν έκανε country-like γυρίσματα και δεν προσπαθούσε να πάει πάνω από κανένα σολ. Ο άλλος προσπαθεί αλλά απλώς αποτυγχάνει. Τώρα πέραν αυτού, το ότι σου αρέσει (και σε πολύ κόσμο) ο Paul Rodgers δεν τον κάνει μεγάλη φωνή :) Κι εμένα μου αρέσει η φωνή του John Lennon αλλά καλός τραγουδιστής ΔΕΝ ήταν ;) Μεγάλη φωνή ήταν ο Sinatra. Μεγάλη φωνή ήταν ο Mercury. Μεγάλη φωνή ήταν η Nina Simone. Αυτά με βάση κάποια αντικειμενικά κριτήρια τύπου εύρος, ποικιλία από τεχνικές, διάρκεια κλπ. Προφανώς αυτά ούτε αρκούν ούτε προϋποτίθενται για να βγάλεις ωραίο αποτέλεσμα, όμως αν θέλουμε να χρησιμοποιούμε όρους όπως "μια από τις μεγαλύτερες φωνές που έχουν περάσει από τον πλανήτη" που εκφραστικά τουλάχιστον βγάζουν μια απολυτότητα υποθέτω ότι βασιζόμαστε σε κάποια τέτοια κριτηρια και όχι απλά στο ότι η φωνή κάποιου μας αρέσει. ;)

Ως προς τα μεροκάματα που κάνει, μισή ντροπή δική του μισή του May και του Taylor για να είμαστε δίκαιοι :) Απλώς είναι κρίμα κατά τη γνώμη μου γιατί το αποτέλεσμα όσο έχω δει εγώ είναι πολύ κακό. Απλώς πιστεύω ότι θα μπορούσαν στην τελική να βρουν έναν τραγουδιστή που να μπορεί να τραγουδήσει όπως ο Mercury, και εξηγούμαι: δεν έψαχναν τραγουδιστή για να συνεχίσουν τη δισκογραφία (οπότε και θα ήταν πολύ λογικό απλώς να βρουν έναν καινούριο τραγουδιστή που να κάνει τα δικά του). Έψαχναν έναν τραγουδιστή απλώς να επανεκτελέσει τα παλιά τους κομμάτια για να τον δουν live οι fans τους. Σε αυτήν την περίπτωση το προσλαμβάνουν κάποιον ο οποίος αλλάζει τις μελωδικές γραμμές για να του αρέσουν και να ταιριάζουν στη φωνή του είναι ΤΡΑΓΙΚΗ επιλογή, γιατί εγώ στο live δεν πάω για να ακούσω τους "νέους Queen", αλλά τους παλιούς Queen. Ας κάνουν λοιπόν μια επανεκτέλεση των κομματιών χωρίς να τα διαλύουν έτσι, γιατί δε νομίζω ότι το κοινό το ευχαριστιέται.

Το δευτερο μισο σου με βρισκει απολυτα συμφωνο.

Στο πρωτο μισο διαφωνω ως προς την αξια του Paul. Στο live τραγουδησε και Σι παντως (αλλα δεν εχει σημασια). Τα country γυρισματα ειναι αναποφεκτα μιας και μονο blues ξερει να τραγουδαει ο ανθρωπος. Δεν νομιζω ομως οτι μπορουν να ειναι αμελητεες ερμηνειες σε κοματια οπως "Ready for love", "Bad Company", "Seagull", "Be My Friend", "Come together in the morning" (καλα θα μπορουσα να λεω ως αυριο). Στην Ελλαδα ο Paul δεν εγινε ποτε τοσο γνωστος καθοτι οι Free ηταν (ειναι) παντα στην αφανεια και οι Bad Company ειναι ετσι κι ετσι

Ναι, εχεις δικιο, κοβω φλεβες για τον Paul (μετα τον Coverdale βεβαια) αλλα το οτι ειναι απ τις καλυτερες φωνες ever νομιζω στεκει. Θα το συζητουσα για ενα τραγουδιστη τυπου Ronnie Van Zant που μου αρεσει κι αυτος ΠΟΛΥ αλλα καταλαβαινω να μην θεωρειται μεγαλη φωνη, αλλα ο Paul??

(O Mercury μεγαλη φωνη? πριμαντονα ισως, ασχετο)

Make me fries...

Η εκτίμηση σου προς τις μπλουζο-"νότιες" φωνές είναι παραπάνω από σαφής, αλλά μου είναι αδύνατο να καταλάβω τί θα έπρεπε να έχει γράψει/ερμηνεύσει ο Mercury, πόσους δίσκους θα έπρεπε να έχει βγάλει, πόσα km σανιδιού θα έπρεπε να έχει οργώσει για να τον τοποθετήσεις κάπου καλύτερα από τις "πριμαντόνες".

Καταλήγουμε στο "μικρή φωνή", εν ολίγοις;

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Θεωρείται αντικειμενικά ως μια από τις μεγαλύτερες πολυδιάστατες φωνές που έχουν περάσει, και σαν προσωπική άποψη, ναι τον θεωρώ την μεγαλύτερη φωνή που έχει περάσει, αλλά γουστα είναι αυτά... Όπως λέει και ο μενέλαος αντικειμενικά μεγάλη φωνή ήταν ο Sinatra, συμφωνώ, αλλά προτιμώ του Mercury :P.

Ένηγουέη επειδή ξεφεύγουμε κ πολύ απο το θέμα, όσοι ποστάρετε πλίζ κατι σχετικό... :D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου