alderbody Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 πηρα κι εγω ενα χθες και ειναι παναλφρο αλλα δειχνει στιβαρο. flea, ξαναφερανε καινουρια σοδεια... ;) καλο ειναι να τα ψαξετε λιγακι για να μην εχουν ροζους που μειωνουν την ακαμψια... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 To απόγευμα θα βάλω τα πετάλια μου πάνω σε ένα παλιό ράφι Neoset που έχω και θα κάνω μερικά συγκριτικά κλιπάκια 8) ;D http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Το θέμα είναι πως γα σταθερό χώρο είναι μια χαρά, αλλά με το πάνε-έλα θα την παλέψουν? Κι εκτός αυτού, μάλλον θα χρειαστούν και καμιά αλουμινένια εργαλειοθήκη απ'το praktiker για να κουβαληθούν! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 To απόγευμα θα βάλω τα πετάλια μου πάνω σε ένα παλιό ράφι Neoset που έχω και θα κάνω μερικά συγκριτικά κλιπάκια 8) ;D σαν τα 120 ενωμενα εργοστασια δεν εχει... ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 σαν τα 120 ενωμενα εργοστασια δεν εχει... ;D Αυτοί εκει πέρα έχω ακούσει ότι τα κουρδίζουνε τα pedalboards.. :P Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 πλακα στην πλακα τωρα για πειτε καμια πατεντα να κατσει το velcro απανω...αμα το βερνικωσεις το ξυλο θα κατσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2008 Αυτοί εκει πέρα έχω ακούσει ότι τα κουρδίζουνε τα pedalboards.. :P τα ποδια ειναι hard rock maple για καλη απομονωση και το καπακι απο πανω ειναι flame Koa κατεργασμενο με Τung Oil. Φυσικα βαζουν oxygen free copper καλωδια και δερματινη θηκη μεταφορας... ...αλλο πραμα! wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2008 πλακα στην πλακα τωρα για πειτε καμια πατεντα να κατσει το velcro απανω...αμα το βερνικωσεις το ξυλο θα κατσει? αν την πας σε καποιον που ασχολειται με ταπετσαριες (καναπεδες κλπ) θα σου καρφωσει τα Velcro με το συρραπτικο. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2008 πλακα στην πλακα τωρα για πειτε καμια πατεντα να κατσει το velcro απανω...αμα το βερνικωσεις το ξυλο θα κατσει? ή το κολλάς ή παίρνεις ένα συρραπτικό πιστόλι και το καρφώνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2008 βενζινοκολλα (ξερεις απο αυτη που βρωμαει, βαζεις με μια σπατουλα και στις δυο πλευρες, στεγνωνει λιγο και τις ακουμπας...)και αποκλειεται να εχεις προβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση