trolley Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Κάτι άλλο πρέπει να φταίει γιατί και στην δική μου παρόμοια περίπτωση δεν υπάρχει midi interface. Αλλά τι υπάρχει; Πως γράφεις; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 usb. Αλλά και με midi καλώδια κατευθείαν στην κάρτα (creamware scope) πάλι το ίδιο θέμα υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Πες μου ότι έχεις και εσύ SP3... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Το έχω πει ήδη, αλλά το ίδιο έπαιζε και πριν με το sp2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Herbert Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Σου λέω eye εγώ δεν είχα πρόβλημα με το korg pad το δούλευα ως midi interface με sp3 Ξέχασα να πω ότι το cs2x κάτι μου στέλνει συνεχόμενα...στο midi channel που το έχω συνδεδεμένο. ΟΧΙ ΑΛΛΟ TONELAB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Τέλος πάντων, όπως καταλαβαίνετε και εσείς, δεν υπάρχει εύκολη απάντηση, μόνο ψάχνοντας μπορεί να βρεθεί η αιτία αυτού του προβλήματος. Νούμερο ένα ύποπτος είναι το SP3 - όπου το έβαλα, τα έκανε γιαπί. Νούμερο δύο ύποπτος είναι το interface (αλλά ο pkole λέει ότι δεν έχει). Νούμερο τρία είναι το πρόγραμμα (ίσως μετά από κάποιο update..;). Θα έκανα μία δοκιμή και με άλλο πρόγραμμα πάντως. Σε κάθε περίπτωση, το τέλειο διαγνωστικό για midi προβλήματα στο PC είναι το Midi OX, το οποίο είναι ένα παντοδύναμο εργαλειάκι, αλλά θέλει λίγη πείρα για να καταλάβεις πως να αξιοποιήσεις τις πληροφορίες που σου δίνει. Το δοκίμασε κανείς σας με άλλο πρόγραμμα; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Herbert Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Εγώ μόνο nuendo έχω. Πόσο μου την σπάει το midi....ποτέ δεν ασχολήθηκα...και το πληρώνω όλη την ώρα τώρα τελευταία!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ TONELAB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Θα δοκιμάσω αύριο με samplitude 10 και με cubase 4. Πάντως σίγουρα το θέμα είναι software (είτε sequencer είτε driver). Κάποιο θέμα συγχρονισμού παίζει. Υ.Γ. Eyeprotocol όντως με το sp3, κάτι δεν πάει καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Herbert Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Ναι ρε pkole κάνε ένα κόπο και ενημέρωσε κιόλας... ΟΧΙ ΑΛΛΟ TONELAB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Οκ. Νεότερα αύριο λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση