zatoichi Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 http://www.xs4all.nl/~msengers/htm/gallery.htm Τσεκάρετε αυτο το site! Aυτό θα πεί ...custom :) ...and my eyes fade from me in this open country Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Ο μόνος τρόπος να ξεφύγει απο τελεκάντρυ.Thinline(f hole) με bigsby.Αυτο κ ο θεός το ζηλεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 πρωι πρωι...... εχυσα...... :P A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Εμένα με σνομπάρατε όταν έφτιαξα την δική μου..... παλιόπαιδα.... Και ας είναι και ομορφότερη η δική μου κατα πολύ..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Τι λέτε ρε παιδια το site αυτό είχε μπει και παλιότερα και το ζαχαρώναμε...δε θυμάστε? Οποιος σνόμπαρε την τελε του studio έχει κόμπλεξ κατωτερότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Ωραίοοοοοοο... :o Αυτό το ρημάδι το Bigsby ταιριάζει σε πολλές κιθάρες (όχι μόνο Tele) όπως το ούζο με το χταπόδι... :P τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 αυτα ειναι!!...ρε παιδια αυτες οι thinline με f-hole ειναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ... Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Παρτε και ενα ακομα site ετσι για να φτιαχτουμε ακομα περισσοτερο... 8) 8) http://www.telecastergallery.com/ Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Αν πω ότι το bigsby σε tele, μου κάνει σαν ...χαμόγελο με σιδεράκια, θα με αποπάρετε; :-\ Καλό το Bigsby για άλλες κιθάρες, αλλά στις tele με χαλάει... ::) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Τί να σε αποπάρουμε ρε Λιάκο, σιγά... Εγώ βέβαια μιλάω χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει και, πολύ περισσότερο, χωρίς να έχει χρειαστεί να αλλάξω χορδές σε κιθάρα με Bigsby. Ψυχανεμίζομαι ότι ένα Bigsby θα είχε θέση στη..."dream guitar" μου...αλλά ας αλλάξουμε κουβέντα, μετά τον Lionheart θα χρειαστώ μια αιωνιότητα για να επανακάμψω οικονομικά... :'( :-X τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση