pliktras Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Γειά σας. Μου άρεσε εν τραγουδάκι (ξενερα ίσως για μερικούς;p) απο αυτο το βιντεάκι http://www.youtube.com/watch?v=zSbygft8dtI&feature=related ειναι μετα το 3ο λετό.Στην σκηνή που βγαίνει η κοπέλα απο την θάλασσα. Ξέρει κανεις τον τίτλο του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Buddy Holly- That'll be the day Ουπς!...Λάθος!.......Νόμιζα πως εννοούσες αυτό που ακούγεται στην αρχή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Καλά, εγώ δεν ξέρω τον τίτλο του τραγουδιού, αλλα όλο το βίντεο τα σπάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktras Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 χαχα οτι τα σπάει τα σπάει, αλλα μπορεί κάποιος να μου τον τίτλο απο το τραγούδι στο 3ο λεπτό στην σκηνή που βγαίνει η κοπέλα απο την θάλασσα;; :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Heroscope λέγεται και είναι στην συλλογή Erotic. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktras Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Είσαι σίγουρος πως το έγραψες σωστά;Γιατί δεν μπορώ να το βρω πουθενά... :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xristosx Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 ξέχασα την ερώτηση σου και έκατσα και έιδα όλο το βίντεο ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktras Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 ρε παιδιά το τραγούδι στο 3ο λεπτο το ξέρει κάποιος????? :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Καλό θα ήταν ο παραπάνω φίλος (αφού φαίνεται να είναι ο μόνος που τό'χει ξανακούσει) να σου έλεγε καλλιτέχνη και όχι συλλογή... Σε συλλογή μπορεί να μπει οτιδήποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktras Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 οκ θα του στείλω τώρα ενα pm thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση