blearyeyed Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 παιδιά έχω πάρει EMG μαγνήτες 81 - 85 (Kerry King) όπου υπάρχει και το booster το οποιο λειτουργεί μια χαρά όταν συνδεθώ τι κιθάρα απευθείας στον ενισχυτή.Όταν είναι η παραμόρφωση ανάμεσα το booster δε δείχνει καμια διαφορα (Το έχω δοκιμάσει με 4 ενισχυτές και 2 distortion) έχω Line 6 Dr."Distorto".Ξέρει κανένας το λόγο γιατί δε δουλεύει το booster όταν παίζω με παραμόρφωση? ??? I like my coffee black,just like my metal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Είσαι σίγουρος ότι δεν παίζει? Μήπως απλά δεν ακούγεται το extra boost γιατί έχες ρυθμισμένο το πετάλι σε πολύ υψηλή ρύθμιση gain και είναι "πίτα" ο ήχος έτσι κι αλλιώς? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blearyeyed Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 έχεις δίκαιο,το πρόβλημα λύθηκε,ευραριστω! =) I like my coffee black,just like my metal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση