alderbody Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 τωρα το ειδα. πολυ καλη και "διαβασμενη". σιγουρα λιγο "αποστειρωμενο" στυλ, αλλα ακρως αποτελεσματικο. Ειμαι σιγουρος οτι περασε απο Γιαννενα και jamαρε με τον Ηλια... ;D ;D ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Απλα ρε παιδι μου, με τους Γιαπωνεζοκορεατοταιβανοπαιχτες αυτο που τους χαρακτηριζει ειναι η ΡΟΜΠΟΤΙΛΑ, δηλ. Ο,ΤΙ μαθουν το παιζουν 100% παντα ΤΟ ΙΔΙΟ, ακομα κι αν χαιρονται, αν πεθανε ο σκυλος τους, αν τους κρεμασεις απο το ταβανι, αμα τους κερατωσε η γκομενα, αμα μαμησανε το πρηγουμενο βραδυ (που δεν πιστευω). Δεν εχουν καθολου ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ στοιχειο μεσα κι αυτο φαινεται και στην κοπελα. Ειναι σα να εκτελει μια εργασια ενας computer. Τελεια και απροσωπα. Και στα computer ετσι πρεπει να ειναι, αλλα στον ανθρωπινο παραγοντα μμμμμ, μαλλον οχι. Εχω πολλους φιλους απο Berklee αλλα και M.I που μου ελεγαν αυτο ακριβως για ολους τους "απο πανω" παιχτες που ανεφερα αλλα το εχω βιωσει και εγω. Ειναι σα να τους εδωσες την παρτιτουρα να την φανε κι αντι να την χεσουνε, την παιζουνε (με ΟΛΑ τα κουλα που μπορει να εχει μια παρτιτουρα ας πουμε του Vai). Αυτο βεβαια δεν αναιρει την γνωμη μου οτι αυτο που ακουω ειναι αψογο......... Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Θα συμφωνήσω σε όλα με τον προλαλήσαντα ;) Πάντως το δεξι της χέρι είναι πραγματικά μια καλοκουρδισμένη μηχανή ακριβείας. www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, αυτο που ελεγα παραπανω http://www.youtube.com/watch?v=9cqW-WU5Usk&feature=related Καρμπον........ Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Απλα ρε παιδι μου, με τους Γιαπωνεζοκορεατοταιβανοπαιχτες αυτο που τους χαρακτηριζει ειναι η ΡΟΜΠΟΤΙΛΑ, δηλ. Ο,ΤΙ μαθουν το παιζουν 100% παντα ΤΟ ΙΔΙΟ, ακομα κι αν χαιρονται, αν πεθανε ο σκυλος τους, αν τους κρεμασεις απο το ταβανι, αμα τους κερατωσε η γκομενα, αμα μαμησανε το πρηγουμενο βραδυ (που δεν πιστευω). Δεν εχουν καθολου ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ στοιχειο μεσα κι αυτο φαινεται και στην κοπελα. Ειναι σα να εκτελει μια εργασια ενας computer. Τελεια και απροσωπα. Και στα computer ετσι πρεπει να ειναι, αλλα στον ανθρωπινο παραγοντα μμμμμ, μαλλον οχι. Εχω πολλους φιλους απο Berklee αλλα και M.I που μου ελεγαν αυτο ακριβως για ολους τους "απο πανω" παιχτες που ανεφερα αλλα το εχω βιωσει και εγω. Ειναι σα να τους εδωσες την παρτιτουρα να την φανε κι αντι να την χεσουνε, την παιζουνε (με ΟΛΑ τα κουλα που μπορει να εχει μια παρτιτουρα ας πουμε του Vai). Αυτο βεβαια δεν αναιρει την γνωμη μου οτι αυτο που ακουω ειναι αψογο......... +111³³³ wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 χαχαχαχα.... τα εβαλα να παιζουν μαζι και ακουγεται το ιδιο!.... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 χαχαχαχα.... τα εβαλα να παιζουν μαζι και ακουγεται το ιδιο!.... ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ!!! Δεν ακούς πώς ΣΚΑΕΙ το maple? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 χαχαχαχα.... τα εβαλα να παιζουν μαζι και ακουγεται το ιδιο!.... Μα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην ειναι.... Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Δεν ακούς πώς ΣΚΑΕΙ το maple? κι ομως αυτη με τη rosewood (like?) ταστιερα εχει πιο πολλα μεσαια... ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 κι ομως η rosewood (like?) ταστιερα εχει ποιο πολλα μεσαια... ;) Άρα; Πού καταλήγουμε; Ότι το κορίτσι έχει ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ στο παίξιμο. Εξ ού και οι τεράστιες διαφορές από take σε take. Άδικα την κατηγορούμε για ψυχρότητα. Αμάν εμείς η Έλληνες. Μη δούμε έναν άνθρωπο με λίγο ταλέντο παραπάνω απο εμάς. Αμέσως να τον καταρακώσουμε...;D :P ΥΓ: άσχετο, είμαι ο μόνος που όταν βλέπει κάτι τέτοιες θηλυκές κινεζόφατσες, να κάνουν ανέκφραστες κάτι με τόσο προσήλωση, έχει αυτόματα την αίσθηση ότι κάποιος τις...ανάγκασε να μάθουν να το κάνουν; Μόνο εγώ είμαι τόσο ανώμαλος; ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση