alekelis Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o http://www.youtube.com/watch?v=9cqW-WU5Usk&feature=related Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Μπορεί να γινω κακός αλλά θα το πω... Δε λέω παίζει πολύ καλά πολύ καλή ακρίβεια στο παίξιμο της αλλά γνώμη μου είναι ότι το funk θέλει και λίγο behind the beat ;) Και έτσι πως τη βλέπω να παίζει μου δίνει την εντύπωση ότι παίζει για να παίξει.Ούτε λίγο να νιώθει το groove ούτε τίποτα :P :) You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ScullShot Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Μια χαρα το νιώθει το groove ακομά και τα τρίηχα τα κάνει άψογα και η τεχνική της πάρα πολυ καλή στο δεξί τα σπάει το κορίτσι την είχα δει και σε ένα άλλο video που έπαιζε blues κι εκείνο πολύ ωραίο. janick Είμαι σίγουρος πως αν δεν είχε εικόνα δεν θα καταλάβαινες κάτι παίζει άψογα :o :o The Economy Picker! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Μια χαρα το νιώθει το groove ακομά και τα τρίηχα τα κάνει άψογα και η τεχνική της πάρα πολυ καλή στο δεξί τα σπάει το κορίτσι την είχα δει και σε ένα άλλο video που έπαιζε blues κι εκείνο πολύ ωραίο. janick Είμαι σίγουρος πως αν δεν είχε εικόνα δεν θα καταλάβαινες κάτι παίζει άψογα :o :o Ακριβώς αυτό το άψογα είναι που με χαλάει όλα είναι στο χρόνο λες και είναι υπολογιστής You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Μια χαρα το νιώθει το groove ακομά και τα τρίηχα τα κάνει άψογα και η τεχνική της πάρα πολυ καλή στο δεξί τα σπάει το κορίτσι την είχα δει και σε ένα άλλο video που έπαιζε blues κι εκείνο πολύ ωραίο. janick Είμαι σίγουρος πως αν δεν είχε εικόνα δεν θα καταλάβαινες κάτι παίζει άψογα :o :o Ακριβώς αυτό το άψογα είναι που με χαλάει όλα είναι στο χρόνο λες και είναι υπολογιστής ..Γυναίκες.... ;) :P Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Τον elavd δεν τον φτανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 εμένα μου άρεσε πολύ, πάντως καταλαβαίνω κ αυτο που λεει κ ο janick.. θα το θέσω έτσι: αυτό το βίντεο είναι η εκδοχή "ηχογράφησης στο στουντιο" αλλά θα προτιμούσα την "live" εκτέλεση ;) a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Τον elavd δεν τον φτανει Aχαχααχαχαχαχαχ ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Μια χαρα ειναι η κοπελα. Και taste στις νοτες εχει, κι ενω το δεξι παει πανω κατω αυτη muteαρει με το αριστερο κι αφηνει να ακουστουν οι χορδες που θελει αυτη, κι ωραιες φρασεις. Θα δω και τα αλλα βιντεα που λεει ο φιλος.... ΥΓ1 Το backingtracki ΜΗΝ ξεχναμε οτι ειναι το μεγαλο "Listen to the music" των Doobie Brothers, ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ΥΓ2 Ο elavd ειναι καλυτερος ;D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 ΥΓ2 Ο elavd ειναι καλυτερος ;D Μετά τον Τσακ Νόρις και τον Μάκη. www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση