fenderiarhs Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 WWWWOOOOOWWWWW :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Κώστα, το δεύτερο είναι πολύ καλύτερο... Longshadow, θα το ξαναπώ: Είσαι μεγάλος παιχταράς, τέλος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Ρε παιδιά δεν έπαιξα τίποτα εγώ!... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Ρε παιδιά δεν έπαιξα τίποτα εγώ!... δεν επαιξες αλλα εκανες εκπληκτικο mastering :) Ολα αυτα με το Matamp ?? Ναι Μακη εγραψα με τον matamp (2watt) σε μια καμπινα valve junior με ενα μαπα-μικροφωνο. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Με τα φθηνά ακουστικά που έχω σίγουρα θα μου έχουν ξεφύγει πράγματα... Anyway χαίρομαι που σου άρεσε... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Με τα φθηνά ακουστικά που έχω σίγουρα θα μου έχουν ξεφύγει πράγματα... Anyway χαίρομαι που σου άρεσε... ;) Μετριοφροσύνη, για τους μέτριους......τσ,τσ,τσ,τσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Μιά προσπάθεια και από μένα, αλλά jam style, παίζω δικό μου σόλο... Επειδή, όμως η ηχογράφηση παραείναι πρόχειρη, ζητώ συγγνώμη για την κακή ποιότητα του ήχου, και την πολύ χαμηλή στάθμη... Περιμένω πιο πολύ γνώμες για το παίξιμο, και όχι τόσο για τον ήχο... Και πάλι συγγνώμη, γιατί δεν έχω εξοπλισμό για ηχογράφηση, μα ήθελα πολύ να ανεβάσω κι εγώ κατιτίς... :P http://www.box.net/shared/vxkm29m80o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Πολύ σάπιο τζάμι.Χεντριξίλα κακιά....... Και πολύ μπλουζοροκοχεντριξίλα να πώ στην παιξιά?Του δωσες κ κατάλαβε μικρέ. Υ.Γ.Κόψε το γαροτσί έχει μεγαλώσει επικίνδυνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Πολύ σάπιο τζάμι. "σάπιο", ε; :-\ Παιδιά, είναι one take, να το ξεκαθαρίσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Δεν ειναι απαραίτητα κακό αλλα αν αναλογιστείς οτι σήμερα γράφεις με λίγα ευρώ πολύ όμορφα....Με παραπέμπεις σε άλλες εποχές κ άλλα μέσα αλλα κ πάλι εστιάζω στο παίξιμο που είναι μουσάτο.Μικρος μικρός η τρίχα πάει σύννεφο ναούμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση