z43k0 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Η δεύτερη εκτέλεση είναι πολλές κλάσεις πάνω! ΜΠΡΑΒΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Δεν εχω plugginια.. δυστηχως. Αν δεν βαριεσαι triggman πειραξε το. :) ασχετο μπορει καποιος να βαλει την 2η εκτελεση στο αρχικο ποστ? ::) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Αααααπαπαπαπααααααααπαπαπαπα εγκω δεν κάνω τεεεετοια πραματαααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
css03057 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 η δεύτερη εκτέλεση είναι καταπληκτική. Το reverb διαφέρει λιγάκι από αυτό του vai μιας και εσύ δεν έχεις άλλα 3-4 άτομα πίσω από την κονσόλα! ;D ;D ;D Πραγματικά είναι εκπληκτική εκτέλεση. :o :o :o my name is Brachos C. Evangelos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Κώστα το πείραξα λίγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Κώστα το πείραξα λίγο... Φιλε μου σε ευχαριστω! δεν εχω λογια. :D www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 δεν εχω λογια. 5 ιβρό το λόγι. Υ.Γ.Αυτον τον τύπο που δεν ξέρει κ σκαλίζει οτι βρεί μπροστά του τον ξέρω γώ να τον σιάζω με το λόγι το καυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Φιλε μου σε ευχαριστω! δεν εχω λογια. Αφού είναι instrumental το κομμάτι ρε Κώστα!!... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2008 Υστερα απο την masterο-επελαση του long και τη πολυτιμη βοηθεια του Χαρη μπορειτε να το ακουσετε κατευθειαν στην πρωτη σελιδα (πρωτο post). www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Κωστα καταπληκτικο παιξιμο (παρε και μια καλη Gibson) ;D Ολα αυτα με το Matamp ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση