akisd28 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2005 ΥΓ.Να θεωρήσω το "απότομα λακωνικό" της παρατηρησής σου "τρόπο έκφρασης" η να "στεναχωρηθώ" :wink: 8O :lol: Sorry' date=' απλά ήμουν λακωνικός. Είχα κουραστικό home studio session σήμερα. :wink: Anyway, αυτό που περιγράφει ο [b']krack[/b]en_74 (... - ελπίζω το συμπέρασμά μου να είναι λανθασμένο :wink: ) δεν έχει να κάνει με latency, τουλάχιστον όχι όπως το περιγράφει. Η όποια καθυστέρηση στο triggering των patterns του GA "ρυθμίζεται" από το SX που λέει πως χρησιμοποιεί. url=http://www.soundclick.com/akisk]Akis K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2005 Administrator Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2005 Φίλε kracken_74, σιγουρέψου πρώτα ότι δεν χρησιμοποιείς ASIO multimedia driver, και πες μας. Αν ναι, επέλεξε τον ASIO driver "σκέτο"... :wink: Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2005 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2005 :D Sorry κι απο μένα,μάλλον είμαι υπερ του δέοντος "παρεξηγησιάρης".. :oops: Πάντως το "κακό" μάλλον ξεκινάει από την πλημμελή διατύπωση των ερωτημάτων κάποιων παιδιών, (χωρίς κακή πρόθεση σίγουρα) που βάζουν τους υπόλοιπους στην προσπάθεια να τους βοηθήσουν, να γίνονται και λίγο εως πολύ μάντες των πραγματικών συνθηκών που δημιούργησαν το όποιο πρόβλημά τους.. Προτείνω λοιπόν σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν μπορεί να δοθεί λύση από απάντηση σε κάποιο post, οι φίλοι να επικοινωνούν με προσωπικό μύνημα με κάποιους από τους υπόλοιπους με σκοπό μια πιο άμεση και επικοδομητική τηλεφωνική επαφή. Προσωπικά είμαι ανοικτός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αρκεί να γίνεται με σεβασμό στον ελεύθερο προσωπικό χρόνο που μπορώ να διαθέσω.. Προς θεού βέβαια όχι εις βάρος της "γοητείας" που προσφέρει η γραπτή επικοινωνία μέσω του forum..Μην ξεχνάμε άλλωστε πως "τα γραπτά μένουν" και ήδη το noiz αποτελεί έναν αξιόλογο βοηθό επίλυσης προβλημάτων και ανταλλαγής απόψεων, που αξίζει να υπάρχει και να συνεχίσει να εμπλουτίζεται με την κατάθεση της γνώσης εκατοντάδων ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα.. ΥΓ..¶ντε πάλι αμπελοφιλοσόφησα.. δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση