menelaos Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Χαχαχαχαχαα καλά το'χεις κάψει τελείως, χαχαχαχχα, τα 'σπασε το poll! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Εψήφισον! Παρακαλώ και οι υπόλοιποι να πράξετε καταλλήλως ώστε να έχουμε επαρκή στοιχεία δια τον καθορισμό της ημερομηνίας! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Εψήφισον! Παρακαλώ και οι υπόλοιποι να πράξετε καταλλήλως Οτι πεις Μενέλαε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Βρε συ odis13 ξέχασες να διαλέξεις κάποια ημερομηνία... :D Μενέλαε η μπύρα είναι σοβαρή υπόθεση και πρέπει να χειρίζεται αναλόγως... ;D ;D :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Βρε συ odis13 ξέχασες να διαλέξεις κάποια ημερομηνία... :D Οχι δε ξέχασα. Ειμαι Θεσσαλονίκη και εκεινο το διατημα θα είμαι Λεμεσό. Αλλά μου είπε ο μενέλαος να ψηφίσω, οπότε ψήφισα (βασικά ειχα ψηθει απο χτες να ψηφίσω τίποτα, και ο μενέλαος μου έδωσε αφορμή.. ;D ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 That's the spirit! :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Εψήφισα! Για να δούμε... (σ.σ. δυστυχώς Jase δεν μπορώ άλλη μέρα...Εξωτερικό και επαρχία βλέπεις...) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 burp! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Μου μύρισε μπύρα!! Θέλω!! Καθε μερα, δεν έχω πρόβλημα... Μου λείψατε αλανιάρικα αγόρια (και κορίτσια..). Αντε να κανονίσουμε να πάμε να αδειάσουμε κανα βαρέλι. Κολώνες στο Beer Academy!!! Groll!!! Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stam and the witches Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2008 Προτείνω Beer Academy στα Βριλήσσια. Δοκιμασμένη και καλή. Πάντως όσο πιό αργά, τόσοι περισσότεροι θα έχουν φύγει. Έχουμε μαζευτεί πολλοί σε αυτή την πόλη 8) www.myspace.com/nechayevschina Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Λοιπόν έχουμε και λέμε: Μπυροποσία #5 Τόπος: Beer Academy, Βριλήσσια Ημέρα: Παρασκευή, 18 Ιουλίου Έναρξη: 9μμ Λήξη: όταν τελειώσει η μπύρα Αγόρια και κορίτσια σας περιμένουμε για δροσιά και καλή παρέα. Υπάρχει εθελοντής να κανονίσει για την βραδιά; FatalV don't worry θα βρεθούμε για μπυρόνι στους Maiden ;) Cheers! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση